Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Marokkolaisten sisustustuotteiden erikoisliike

Säästä ilmastoa, säästä rahaa: emme myy muovia, emme myy kertakäyttötavaroita!

marokkolainen-beni-ouarain-matto MA-197Tästä kuvasta pääset katsomaan marokkolaisia mattojamme. Voit tilata itsellesi maton mittojen mukaan, mittatilauksista emme veloita lisämaksua.

nahka-pouffi-rahi-la-vie-de-marrakech-oy

Tukevasta nahasta käsityönä valmistetut kauniit nahkapouffit ja -rahit! Yli 60 eri väriä ja mallia, myös valmiiksi täytettyinä! Tietysti käsityönä valmistettuja.

Marokkolainen-tarjotin-pöytäUuden kuljetussopimuksemme ansiosta tarjotinpöytien ja yli 40 cm:n kokoisten tarjottimien hinnat ovat laskeneet 16€ - 35€!!

puutarha-pöytä-tuolit-MarokostaPuutarhakalusto puuta ja palmunlehtikuitua, hinta (4:llä tuolilla) 356€ 315€. Puuosat on hiottu mutta muoto jätetty luonnolliseksi, kaunis lopputulos!

Marokkolainen-lmida-pöytäTämä on LMIDA TLRKHABAZA -pikkupöytä, vaikea nimi mutta kaunis pöytä. Pöydät ovat nyt tarjouksessa, tämä Lmida vain 165€ 210€.

Ovi on auki, klikkaa kuvaa ja astu sisälle aitoon marokkolaiseen sisustuskauppaan:

marokkolainen-kauppa-kouvolassa-la-vie-de-marrakech

Mistä tuotteemme tulevat:

Käymme itse valitsemassa kaikki tuotteemme suoraan niiden tekijöiltä Marokossa, emme osta mitään tukkukaupoista tai basaareista. Kaikki hankinnat suorittaa Amina Vierula, joka on kotoisin Marrakechista. Tuotteiden osto suoraan valmistajilta hyödyttää sinua paljon:

  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä niin kauan kun olemme tyytyväisiä laatuun
  • hinta: edullisempi hinta kun tukkuliikkeen provisio jää välistä pois
  • tekijöiden luona asioidessamme näemme itse miten ja mistä materiaaleista, ja myös kuka tuotteet valmistaa
  • kun asioimme tekijöiden kanssa voimme teettää myös erikoistoiveiden mukaisia tuotteita
  • maksamme tuotteista samalle henkilölle joka työn tekeekin, ei tukkukaupalle

Toimitamme myös suurempia astiasto-sarjoja ja sisustustuote-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi