Marokkolaisen sisustamisen erikoisliike

Marokkolaiset matot, nahkapouffit ja rahit, berber-tyynyt, hammam-pyyhkeet, tarjotinpöydät, keramiikkaa, Argan-öljyt ja paljon muuta! Astu tästä sisälle marokkolaiseen kauppaan:

Marokkolaiset nahkapouffit, tai rahit, kuten niitä myös kutsutaan, ovat kaunis sisustus-elementti! Laajasta valikoimastamme löytyy paljon väreja.

Yksi suosituimmista väreistä, konjakki, on tässä kahtena eri kokoisena pouffina. Klikkaamalla kuvaa näet koko pouffi-/rahi mallistomme!

Klassinen mantelin värinen nahkapouffi sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Tässä mallissa on yläpinnan koristelu jätetty pois.

Tämä nahkarahi on Pouff Décoré puhtaan valkoisena. Sen taidokas koristelu kertoo osaavan käsityöntekijän ammattitaidosta.

Pouffeistamme löytyy heti myös harvinaisempia värivaihtoehtoja; kaikki tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana päivänä.

Me uskallamme näyttää myös nahkapouffiemme sisäpuolen: kovimmalle rasitukselle joutuvilla alueilla on lisävahvikkeena tukeva kuitukangas.

Mistä tuotteemme tulevat:

Käymme itse valitsemassa kaikki tuotteemme suoraan niiden tekijöiltä Marokossa, emme osta tukkukaupoista tai basaareista. Amina Vierula, itsekin kotoisin Marrakechista, suorittaa kaikki hankinnat. Tuotteiden osto suoraan valmistajilta hyödyttää sinua paljon:

  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä vain jos olemme tyytyväisiä laatuun
  • hinta on edullisempi kun tukkuliikkeen provisio jää pois
  • tekijöiden luona näemme itse miten ja mistä materiaaleista tuotteet valmistetaan
  • kun asioimme tekijöiden kanssa voimme teettää mitä asiakkaamme toivovat
  • tuotteista maksamamme rahat saavat he, jotka tekevät nämä tuotteet, ei tukkukauppa

La Vie de Marrakech: Suomen suurin valikoima marokkolaisia sisustustuotteita! Kaikki on ostettu suoraan tekijöiltä.

Toimitamme myös suurempia astiasto-sarjoja ja sisustustuote-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi