Marokkolaisen sisustamisen erikoisliike

Marokkolaiset matot, nahkapouffit ja rahit, berber-tyynyt, hammam-pyyhkeet, nahkatossut, tarjotinpöydät, käsintehtyä keramiikkaa, Argan-öljyt ja paljon muuta aitoa suoraan Marokosta

Äidille: sopimusvalmistajamme Marrakechissa käsityönä tekemät vuohennahkaiset tossut; ihanan pehmeät ja lämpimät!

marokkolaiset-nahkatossut

Äidille: erittäin kaunis kashmir-villasta tehty isokokoinen huivi! Aito kashmir-villa lämmittää kylmässä ja viilentää kuumassa säässä.

Äidille: Huile d'Argan Bio ihonhoitoöljy sisältää vain puhdasta argan-öljyä, ei mitään lisättyjä aineita! Kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Kevään ihanat käsilaukut ja ostoskassit nahkaa, rottinkia, raffiaa, mutta ei muovia... Kaikki käsityötä suoraan Marokosta.

Marokkolainen-raffia-ja-villa-käsilaukku

Vahvasta nahasta valmistetuissa pouffeissamme näkyy sopimusvalmistajamme huolellinen työ pienissäkin yksityiskohdissa.

Suosituimpia sisustustuotteitamme ovat käsintehdyt nahkapouffit, löydät meiltä yli 40 vaihtoehtoa, tyhjänä tai valmiiksi täytettynä!

Mistä tuotteemme tulevat:

Käymme itse valitsemassa kaikki tuotteemme suoraan niiden tekijöiltä Marokossa, emme osta tukkukaupoista tai basaareista. Amina Vierula, itsekin kotoisin Marrakechista, suorittaa kaikki hankinnat. Tuotteiden osto suoraan valmistajilta hyödyttää sinua paljon:

  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä vain jos olemme tyytyväisiä laatuun
  • hinta on edullisempi kun tukkuliikkeen provisio jää pois
  • tekijöiden luona näemme itse miten ja mistä materiaaleista tuotteet valmistetaan
  • kun asioimme tekijöiden kanssa voimme teettää mitä asiakkaamme toivovat
  • tuotteista maksamamme rahat saavat he, jotka tekevät nämä tuotteet, ei tukkukauppa

La Vie de Marrakech: Suomen suurin valikoima marokkolaisia sisustustuotteita! Kaikki on ostettu suoraan tekijöiltä.

Toimitamme myös suurempia astiasto-sarjoja ja sisustustuote-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi