Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Marokkolaisten sisustustuotteiden erikoisliike

Paljon tuotteita tarjoushinnalla: katso esimerkiksi keramiikka-astiat , valaisimet ja lyhdyt , lattiatyynyt , pienet pöydät...

marokkolainen-beni-ouarain-matto MA-197Tästä kuvasta pääset katsomaan marokkolaisia mattojamme. Mittatilauksista emme veloita lisämaksua.

nahka-pouffi-rahi-la-vie-de-marrakech-oy

Tukevasta nahasta käsityönä valmistetut kauniit nahkapouffit ja -rahit! Yli 60 eri väriä ja mallia, myös valmiiksi täytettyinä! Ihmisen tekemiä.

marokkolainen-katto-valaisin-la-vie-de-marrakech-oy

Poistamme joitain tuoteryhmiä ja keskitymme kysytyimpiin tuotteisiin: myymme nyt -25% - -65% alennuksella kaikki lyhdyt ja valaisimet!

marokkolaiset-tossut-la-vie-de-marrakech-oy

Suosituin lahjatuotteemme: ihanan pehmeät ja lämpimät nahkatossut! Valitse yli 40:stä väristä ja mallista. Ihmisen tekemät.

ne-aidot-hammam-pyyhkeet-la-vie-de-marrakech-oy

Hammam-pyyhkeiksi nimitetään nykyään monia pyyhkeitä... Meiltä saat ne aidot hammam-pyyhkeet: vahvaa puuvillaa, pesu 60°. Ihmisen tekemiä.

marokkolainen-kauppa-kouvolassa-la-vie-de-marrakech

Mistä tuotteemme tulevat:

Käymme itse valitsemassa kaikki tuotteemme suoraan niiden tekijöiltä Marokossa, emme osta tukkukaupoista tai basaareista. Amina Vierula, itsekin kotoisin Marrakechista, suorittaa kaikki hankinnat. Tuotteiden osto suoraan valmistajilta hyödyttää sinua paljon:

  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä vain jos olemme tyytyväisiä laatuun
  • hinta: edullisempi hinta kun tukkuliikkeen provisio jää pois
  • tekijöiden luona näemme itse miten ja mistä materiaaleista ja kuka tuotteet valmistaa
  • kun asioimme suoraan tekijöiden kanssa voimme teettää myös erikoistoiveiden mukaisia tuotteita
  • tuotteista maksamamme rahat saavat he, jotka tekevät nämä tuotteet, ei tukkukauppa

Toimitamme myös suurempia astiasto-sarjoja ja sisustustuote-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi