Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Marokkolaisten sisustustuotteiden erikoisliike

Joululahja-vihjeitä: saimme Marokosta paljon uusia nahkatossuja, hammam-pyyhkeitä, tyynyjä, lattiatyynyjä, nahkapouffeja... katso verkkokaupastamme!

marokkolainen-beni-ouarain-matto MA-197Tästä kuvasta pääset katsomaan marokkolaisia mattojamme. Mittatilauksista emme veloita lisämaksua.

marokkolainen-rahi-ja-kissa

Kissat löytävät aina kodin parhaan paikan... Kuvasta pääset katsomaan kauniita ja vahvoja käsintehtyjä nahkapouffejamme!

marokkolainen-puutarha-kalusto

Löydät meiltä myös kalusteita mökille, puutarhaan, terassille, kaikki aitoa luonnon materiaalia, ei muovia! Klikkaa kuvaa.

suitsukkeen-savua

Suitsuketikuistamme löydät rauhoittavia, virkistäviä ja lämmittäviä tuoksuja, kuvaa klikkaamalla pääset tilaamaan niitä!

kaisla-varjostin-kattovalaisin

Tästä kuvasta pääset marokkolaisten valaisimien maailmaan: katto- ja pöytävalaisimet, kaisla- ja raffiavarjostimet, lyhdyt, kynttilälyhdyt...

marokkolainen-kauppa-kouvolassa-la-vie-de-marrakech

Mistä tuotteemme tulevat:

Käymme itse valitsemassa kaikki tuotteemme suoraan niiden tekijöiltä Marokossa, emme osta tukkukaupoista tai basaareista. Amina Vierula, itsekin kotoisin Marrakechista, suorittaa kaikki hankinnat. Tuotteiden osto suoraan valmistajilta hyödyttää sinua paljon:

  • korkea laatu: tekijät tietävät että ostamme heiltä vain jos olemme tyytyväisiä laatuun
  • hinta: edullisempi hinta kun tukkuliikkeen provisio jää pois
  • tekijöiden luona näemme itse miten ja mistä materiaaleista ja kuka tuotteet valmistaa
  • kun asioimme suoraan tekijöiden kanssa voimme teettää myös erikoistoiveiden mukaisia tuotteita
  • tuotteista maksamamme rahat saavat he, jotka tekevät nämä tuotteet, ei tukkukauppa

Toimitamme myös suurempia astiasto-sarjoja ja sisustustuote-kokonaisuuksia kahvila- ja ravintolatiloihin, yritysten edustustiloihin, kauneushoitoloihin, hyvinvointiyrityksiin, jne… kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi

Voitte varata tiloihimme yksityistilaisuuden yhdistyksille tai vaikka ystäväporukalle: haluatteko kuulla marokkolaisesta kulttuurista, mattojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta, materiaaleista, tarjoamme aitoa minttuteetä ja marokkolaisia pipareita tai pikkusuolaisia... kysy lisää 040 199 7800 tai amina@marrakech.fi