Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näin voit jakaa ostoksesi itsellesi sopiviin maksueriin:

Collector Lasku / Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu tasaa menojasi näin:

Kun tilaat verkkokaupastamme tuotteita valitse maksutapa-vaihtoehdoistamme "Collector lasku ja osamaksu".

Lähetämme sinulle tilaamasi tuotteet heti. Tässä vaiheessa sinulta ei veloiteta mitään maksua, saat korotonta maksuaikaa ostopäivästä lukien seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti. Kun saat laskun, on siinä veloitettu laskutusmaksu 2,95€ ja voit valita laskulla näkyvistä vaihtoehdoista haluatko maksaa koko laskun kerralla, vai jakaa maksun useampaan erään.

Jos päätät jakaa ostostesi summan useampaan erään maksat vain vähintään laskulle merkityn minimisumman ja sinulle lähetetään automaattisesti kuukausittain uusi lasku. Laskuun on aina merkitty minimi maksettava summa, mutta voit halutessasi maksaa suuremman summan tai myös maksaa loppusumman kerralla pois milloin haluat. Jäljellä oleva määrä näkyy jokaisella laskulla. Helppoa; näin voit itse suunnitella kuukausittaisia menojasi!

Pisin maksuaika on 36 kk ja suurin ostoksen määrä 5000€. Laskutusmaksu on 2,95€ kuukaudessa ja kuukausikorko 1,6% eli vuosikorko on 19,2%.

Esimerkki:

Jos ostat esimerkiksi maton jonka hinta on 1400€, on sinulla seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti aikaa päättää haluatko maksaa maton kerralla vai useammassa erässä. Jos päätät maksaa sen esimerkiksi 12 kuukauden kuluessa niin maksut jakautuvat seuraavasti:

  • maksuaika 12 kk
  • kuukausierä (sisältää koron ja laskutuskulut) 132,10€
  • todellinen vuosikorko kuluineen 26,31%
  • korkojen osuus koko ajalta 149,83€
  • laskutuskulujen osuus koko ajalta 35,40€
  • kokonaishinta 1585,23€

HUOM: yllä oleva esimerkkilaskelma on tehty kuluttajansuojalain mukaisesti siten että kaikki erät maksettaisiin saman suuruisina. Sinun ei kuitenkaan tarvitse etukäteen päättää maksuaikataulua, huomioit vain että pisin maksuaika on 36 kk. Minimisumma on 36:s osa + korko + laskutuskulu, joten yllä olevan maton hinnasta maksettava minimisumma kuukaudessa on 38,89€ + korko + laskutuslisä 2,95€.

Jos haluat voit maksaa välillä suurempia eriä, silloin korkojen ja laskutuskulujen määrä ja siten myös maton kokonaishinta pienenevät. Koko loppusumman voit maksaa pois heti kun haluat.

Lisätietoja saat tarvittaessa:

La Vie de Marrakech Oy, puhelin 040 199 7800 / Ari Vierula

Collector Bank, puhelin 09 3158 9947 tai https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-la...


Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot.Collector Bank tekee luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.


Collector Bank

Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A

00180 Helsinki

puh: 09 3158 9947