Näin kätevästi voit jakaa ostoksesi itsellesi sopiviin maksueriin:

Collector Lasku / Osamaksu

Collector Lasku / Osamaksu tasaa menojasi näin:

Kun tilaat verkkokaupastamme tuotteita valitse maksutapa-vaihtoehdoistamme "Collector lasku ja osamaksu".

Lähetämme sinulle tilaamasi tuotteet normaalisti, mutta tässä vaiheessa sinulta ei veloiteta mitään maksua, Collector lasku tulee sinulle myöhemmin kotiin.

Laskun saatuasi sinulla on aikaa seuraavan kuukauden loppuun asti päättää haluatko maksaa koko laskun kerralla, vai haluatko jakaa maksun useampaan erään. Sinulla on siis korotonta maksuaikaa ostopäivästä lukien seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti, tältä ajalta sinulta veloitetaan vain laskutusmaksu 2,95€.

Jos päätät jakaa ostoksesi summan useampaan erään maksat vain laskulle merkityn minimisumman ja sinulle lähetetään automaattisesti kuukausittain uusi lasku. Laskuun on aina merkitty minimi maksettava summa, mutta voit halutessasi maksaa myös suuremman summan tai myös maksaa loppusumman kerralla pois milloin haluat. Helppoa; näin voit itse tasata kuukausittaisia menojasi!

Pisin maksuaika on 36 kk ja suurin ostoksen määrä 5000€. Laskutusmaksu on 2,95€ kuukaudessa ja kuukausikorko 1,6% eli vuosikorko on 19,2%.


Esimerkki:

Jos ostat esimerkiksi maton jonka hinta on 1400€, on sinulla seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti aikaa päättää haluatko maksaa maton kerralla vai useammassa erässä. Jos päätät maksaa sen esimerkiksi 18 kuukauden kuluessa niin maksut jakautuvat seuraavasti:

  • maksuaika 12 kk
  • kuukausierä (sisältää koron ja laskutuskulut) 132,10€
  • todellinen vuosikorko kuluineen 26,31%
  • korkojen osuus koko ajalta 149,83€
  • laskutuskulujen osuus koko ajalta 35,40€
  • kokonaishinta 1585,23€

Jos haluat voit maksaa välillä suurempia eriä, silloin korkojen ja laskutuskulujen määrä ja siten myös maton kokonaishinta pienenevät.

Lisätietoja saat tarvittaessa:

Collector Bank, puhelin 09 3158 9947 tai https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-la...

La Vie de Marrakech Oy, puhelin 040 199 7800 / Ari Vierula


Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot.Collector Bank tekee luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.


Collector Bank

Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A

00180 Helsinki