Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimintamme epidemia-aikana ja ajantasaista tietoa tarttumisvaarasta kiinteiltä pinnoilta

Myymälämme Kouvolankatu 1, 45100 Kouvola:

Myymälämme on avoinna normaalisti: arkisin klo 10 - 17 ja lauantaisin klo 10 - 14.

Tarvittaessa voimme palvella myös muina aikoina sekä sunnuntaisin, ja voimme myös järjestää sinulle yksityiskäynnin. Aukioloajoista ja yksityiskäynnistä voit sopia soittamalla 040 1997800 tai sähköpostitse amina@marrakech.fi

Käytämme aina suojavisiiriä tai maskia asiakaspalvelun yhteydessä. Toivomme asiakkaidemme noudattavan kulloisenkin ajankohdan mukaista suositusta maskin käytöstä.

Myymälässämme on asiakkaiden käytettävissä käsien desinfiointiainetta ja halutessasi saat myös myös kertakäyttökäsineet. Jos unohdit oman maskisi, voit ostaa meiltä kertakäyttömaskin (1€), hyvitämme hinnan mahdollisen ostoksesi yhteydessä.

Desinfioimme ovenkahvat, korttimaksupäätteen ja muut vastaavat pinnat monta kertaa päivässä.

Ethän pahastu jos joudut joskus hetken odottamaan sisäänpääsyä: pidämme myymälän asiakasmäärän pienenä, jotta vältämme tartuntavaaran.

Verkkokauppamme www.marrakech.fi :

Voit tilata verkkokaupastamme tuotteita ilman huolta: pyyhimme kaikki tuotteet desinfiointiaineella ennen lähettämistä, nahkatuotteet pyyhimme miedolla saippuavesi-liuoksella joka ei vahingoita nahkaa. Kangas- ja villatuotteita emme voi desinfioida. Katso alempana "Tietoa viruksen tarttumisesta pinnoilta".

Postin tiedotteen mukaan koronavirustilanne ei vaikuta suomalaisista verkkokaupoista tilattujen lähetysten toimituksiin. Kotipaketit Posti toimittaa ilman lähikontaktia, eli kuittausta ei pyydetä vastaanottajalta, kuljettaja kuittaa lähetyksen.

Halutessasi voit tilata tuotteita myös puhelimitse, tuomme tilatut tuotteet kotiovellesi mikäli asut lähellä Kouvolaa. Kysy kuljetuksen hinta puh. 040 1997800

Tietoa viruksen tarttumisesta pinnoilta:

Kopio THL:n (Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos) viimeisimmästä tiedotteesta 22.6.2021 (sen jälkeen ei ole tullut uutta tietoa):

Elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu. Herkillä laboratoriomenetelmillä on havaittu, että virus voi säilyä erilaisilla pinnoilla muutamista tunneista jopa kolmeen päivään. Teoreettisista tutkimuksista ei kuitenkaan voi tehdä suoria päätelmiä siitä, miten virus säilyy arkiympäristössä. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä.

Tärkeimpänä: olemme Kouvolan Marrakechissa vain terveenä ja pyydämme että asiakkaammekin käyvät meillä vain terveinä; tällä vähennämme parhaiten tartuntariskiä.


(Uusimmat päivitykset sivulle tehty 15.3.2022)