Toimintamme epidemia-aikana ja ajantasaista tietoa tarttumisvaarasta kiinteiltä pinnoilta

Myymälämme Kouvolankatu 1, 45100 Kouvola:

Myymälämme on avoinna normaalisti: arkisin klo 10 - 17 ja lauantaisin klo 9 - 14.

Tarvittaessa voimme palvella myös muina aikoina sekä sunnuntaisin, ja voimme myös järjestää sinulle yksityiskäynnin. Aukioloajoista ja yksityiskäynnistä voit sopia soittamalla 040 1997800 tai sähköpostitse amina@marrakech.fi

Desinfioimme ovenkahvat, korttimaksupäätteen ja muut vastaavat pinnat jokaisen asiakkaan jälkeen, mikäli mahdollista.

Myymälässämme on asiakkaiden käytettävissä käsien desinfiointiainetta ja halutessasi saat myös myös kertakäyttökäsineet.

Verkkokauppamme www.marrakech.fi :

Voit tilata verkkokaupastamme tuotteita ilman mitään huolta: varmuudeksi pyyhimme kaikki tuotteet desinfiointiaineella ennen lähettämistä, nahkatuotteet pyyhimme miedolla saippuavesi-liuoksella joka ei vahingoita nahkaa. Kangas- ja villatuotteita emme voi desinfioida. Katso alempana "Tietoa virusten elinajasta eri pinnoilla".

Postin tiedotteen mukaan koronavirustilanne ei vaikuta suomalaisista verkkokaupoista tilattujen lähetysten toimituksiin, postitoimipaikat ovat avoinna normaalisti, mutta pakettiautomaattien suhteen kannattaa varmistaa sijaintipaikan aukioloaika tästä.

Kotipaketit Posti toimittaa ilman lähikontaktia, eli kuittausta ei pyydetä vastaanottajalta, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen.

HUOM: Olemme lisänneet lähetysten toimitustapoihin myös oman kuljetuksemme: tuomme tilatun lähetyksen kotiovellesi ilman mitään kuluja, mikäli asut 25 km:n säteellä Kouvolasta ja tilauksen arvo on yli 50€; näin sinun ei tarvitse noutaa pakettia tiloista, missä voi olla paljon ihmisiä.

Postin Kotipaketti tuodaan kotiovelle ilman toimituskuluja yli 100€:n tilauksissa, pienemmissä tilauksissa kulut ovat vain 7.90€.


Tietoa viruksen tarttumisesta pinnoilta:

THL:n (Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos) viimeisin tiedote on annettu 24.6.2020:

"Tarttuuko koronavirus pinnoilta?

Virus voi tarttua myös kosketuksen kautta pinnoilta, joille on hiljattain päätynyt sairastuneen hengitystie-eritteitä. Koronavirukset ovat kuitenkin rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään. Arkielämässä viruksen tartuttamiskykyyn ja säilyvyyteen pinnoilla vaikuttavat mm. lämpötila, ilman kosteus, ilmanvaihto ja pinnan materiaalit. Elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole havaittu.

Tärkeimpänä: olemme Kouvolan Marrakechissa vain terveenä ja pyydämme että asiakkaammekin käyvät meillä vain terveinä; tällä vähennämme parhaiten tartuntariskiä.

Käytämme suojavisiiriä asiakaspalvelun yhteydessä, halutessasi käytämme myös kasvosuojusta.


(Uusimmat päivitykset sivulle tehty 6.10.2020)