La Vie De Marrakech Oy

Maksutavat, palautukset:

LA VIE DE MARRAKECH OY, Kouvolankatu 1, 45100 Kouvola, Y: 2644404-8, myy tuotteita täysi-ikäisille henkilöille. Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, yhteystietoja käytetään vain tilauksen toimitukseen.

MAKSUT PANKKIPAINIKKEILLA
Käytössämme on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, sekä myös Pivo- ja MobilePay -maksutavat. Checkout maksunvälityspalvelu välittää turvallisesti maksusi kauppiaalle. Palvelu on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere, Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja osana OP Ryhmää.

MAKSUT LUOTTOKORTEILLA
Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen on turvallista Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Käytämme kansainvälisiä Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode tunnistuspalveluita.
Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa ja toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä muista määrittelemistään velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille, joka vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksun kauppiaalle.

COLLECTOR LASKU / OSAMAKSU
Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla Collector Bankin kautta:
Kun valitset tämän maksutavan saat korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Silloin voit valita maksatko koko summan kerralla vai pienemmissä erissä jotka erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Laskun saadessasi voit valita osamaksun maksamalla laskulla näkyvän kuukauden vähimmäissumman. Laskutusmaksu on 2,95 euroa/lasku. Tarkemmat tiedot Collector Lasku / Osamaksu -maksutavasta näet täältä.
Laskulla tai osamaksulla voi maksaa tuotteita 5000 eurolla, pisin maksuaika on 36 kk, nimellinen vuosikorko 19,2 %. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan on oltava vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

TOIMITUSAIKA JA TOIMITUSTAVAT SUOMESSA
Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käytämme toimituksiin Postin palveluja (erikseen sovittaessa myös Matkahuollon palvelut). Myös oma autokuljetuksemme on mahdollista. Suurten tuotteiden, joiden tuotetiedoissa lukee "Poikkeava toimitustapa", kuljetuksesta on sovittava erikseen.

TARJOUSTUOTTEET
Tarjoushinta koskee vain varastossa olevia tuotteita.

PALAUTUSEHDOT

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen soittamalla 040 1997800 tai amina@marrakech.fi . Tuotteen pitää olla myyntikelpoinen eli käyttämätön ja virheetön. Palautusoikeus ei koske mittojen tai väritoivomusten mukaan tilattuja tuotteita, ne harkitaan aina tapauskohtaisesti. Palautuskulut hyvitetään asiakkaalle jos La Vie De Marrakech Oy on lähettänyt väärän tai virheellisen tuotteen. Palautuskulut hyvitetään myös jos asiakas haluaa vaihtaa tuotteen toiseen vähintään saman hintaiseen tuotteeseen. Muista syistä johtuvissa palautuksissa asiakas maksaa palautuskulut. Emme veloita käsittelykuluja palautuksista.

Mikäli verkkokaupan tilauksesi on kesken ja luit sekä hyväksyit yllä olevat tilaus- ja toimitusehdot voit nyt jatkaa tilaustasi: