« Takaisin

Pesuallas 41 cm, keramiikkaa (KE-398)Hinta:149.00 €

Kaunis keraaminen käsin maalattu pesuallas tuo kylpyhuoneeseen tai WC:hen hieman romanttista lämpöä.

Voit asentaa tämän myös sellaisenaan pöytätason päälle tai upottaa altaan pöytätasoon. Pinta-asennusta ajatellen myös altaan ulkoreunaan on maalattu sama kaunis kuviointi kuin sisäpinnallekin. Myös valurautaisia telineitä altaille kuuluu tuotevalikoimaamme.

Keramiikka-altaan valmistajana on ammattitaitoinen keramiikka-työntekijämme Fesin kaupungista. Fesin alueelta louhittava savi on valkosavea, joka on tiiviimpää kuin muualla Marokon maaperässä esiintyvä punasavi, ja siksi siitä valmistettu keramiikka on myös vahvempaa.

Altaan yläreunan ulkohalkaisija on n. 41 cm, yläosan sisähalkaisija n. 36 cm, korkeus on n. 19 cm ja pohjareiän halkaisija n. 5 cm.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-619)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-619-1.JPG&width=280&height=500
Suurikokoinen jännittävän värinen tarjoilulautanen, kauniisti kohokuvioitua keramiikkaa. Kirkkaan vihreä ja keskiosan tumman vihreä väri luovat tasapainoisen värimaailman. Kauniit kohokuvioinnit tulevat hyvin esille tässä värissä.
Tämän kokoinen keramiikka-astia sopii hyvin esimerkiksi hedelmätarjottimeksi..
Hinta: 69.00 €

Tagine-pata kalaruoan valmistukseen (KE-533)

marokkolainen-tagine-keramiikka-KE-533-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on tehty pääasiassa kalaruokien valmistukseen, mutta tässä voi valmistaa myös liha- ja kasvisruokia.  Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn..
Hinta: 63.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »