« Takaisin

Pesuallas 41 cm, keramiikkaa (KE-400)Kaunis keraaminen käsin maalattu pesuallas tuo kylpyhuoneeseen tai WC:hen hieman romanttista lämpöä.

Voit asentaa tämän myös sellaisenaan pöytätason päälle tai upottaa altaan pöytätasoon; ulkopinta on ilman kuviointia joten altaan maalaaja on ajatellut tätä upotettavaksi, mutta mikään ei estä jättämästä luonnonvalkoista ulkopintaa näkyviinkin. Myös valurautaisia telineitä altaille kuuluu tuotevalikoimaamme.

Keramiikka-altaan valmistajana on ammattitaitoinen keramiikka-työntekijämme Fesin kaupungista. Fesin alueelta louhittava savi on valkosavea, joka on tiiviimpää kuin muualla Marokon maaperässä esiintyvä punasavi, ja siksi siitä valmistettu keramiikka on myös vahvempaa.

Altaan yläreunan ulkohalkaisija on n. 41 cm, yläosan sisähalkaisija n. 36 cm, korkeus on n. 19 cm ja pohjareiän halkaisija n. 4,8 - 5 cm.

Varastossa
Hinta:129.00 €

Suosittelemme myös

Tagine-pata 27 cm (KE-527)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-astia-KE-527-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tässä padassa alaosa on tehty korkeammaksi; yleensä se on n. 5-6 cm kun se tässä on n. 8 cm. Tämä tagine-pata on kooltaan sopiva 3-4 hengen aterian valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu..
Hinta: 45.00 €

Keramiikkakulho 20 cm (KE-539)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-539-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin tummalla vihreällä maalattu perinteinen berber-koristelu valkoisessa kulhossa. Kaunis keramiikkakulho moneen käyttöön, vaikka salaattikulhoksi. Pohjaosassa on reiät myös seinälle ripustamista varten, joten voit käyttää kulhoa myös koristeena. 
Tämä kulho on valmistettu Marrakechin alueella..
Hinta: 23.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »