« Takaisin

Pesuallas 36 cm, keramiikkaa (KE-696)Hinta:139.00 €

Lumoavan kaunis keramiikka-allas: luonnonvalkoiselle pohjalle on maalattu erisävyisiä sinisiä kuviointeja. Myös altaan ulkoreuna on koristeltu, joten voit asentaa tämän pöytätason päälle tai halutessasi myös upottaa altaan pöytätasoon.

Keramiikka-altaan valmistajana on ammattitaitoinen keramiikka-työntekijämme Fesin kaupungista. Fesin alueelta louhittava savi on valkosavea, joka on tiiviimpää kuin muualla Marokon maaperässä esiintyvä punasavi, ja siksi siitä valmistettu keramiikka on myös vahvempaa.

Allas on halkaisijaltaan n. 36 cm, korkeus on n. 15 cm ja pohjareiän halkaisija 45-47 mm.

Ei varastossa - Voit kysyä toimitusajan: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Tagine-pata 36 cm (KE-513)

tagine-pata-KE-513-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä isokokoinen pata on kooltaan sopiva 5-6 hengen aterian valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä: jos haluat..
Hinta: 69.00 €

Keramiikkalautanen 30 cm (KE-644)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-astia-KE-644-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen tarjoilulautanen, käsintehtyä keramiikkaa, kuvioitu perinteisin berber-symbolein. Kauniin lämpimät värit siniharmaa-valkoisessa pohjamaalauksessa.
Isokoinen astia sopii hyvin tarjoilulautaseksi vaikka hedelmille ja moneen muuhunkin käyttöön, myös koristeeksi; pohjaosaan on tehty reiät seinäkiinnitystäkin..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »