Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tyyny (TP-170)



Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Tyyny TP-170, tyhjänä72.00 €
Tyyny TP-170, täytettynä84.00 €

Erittäin kaunis isokokoinen tyyny. Kangas on erittäin korkealuokkaista, pinnassa pehmeää plyysin tapaista, Marokossa tämä vahva kangas tunnetaan nimellä "mobra". Tyynyn kuvioiden väreinä näkyy oranssin eri sävyjä, lilan eri sävyjä, harmaan eri sävyjä; tyynyn pinnan värimaailma "elää"  kauniisti valon suunnasta riippuen. Tyynyjen molemmat puolet ovat samaa kangasta samoilla kuvioilla. 

Tyynyt toimitamme joko täytettynä puuvillavanulla tai tyhjänä, jos sinulla on jo täyttömateriaalia. Täyttöä varten tyynyn sivulla on vetoketju.

Valmistettu Marrakechissa.

Huom: tätä tyynyä on jäljellä vain 1 kpl, voit tilata sen tyhjänä tai valmiiksi täytettynä.

Tyynyn mitat (tyhjänä): noin 65 X 55 cm, paksuudeksi tulee täyttötiheydestä riippuen n. 20 - 25 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 80€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Tyynyt (TP-225)

marokkolainen-tyyny-TP-225-1.JPG&width=280&height=500
Tyynyjen väri vaihtelee kirkkaasta hopeasta tummaan harmaaseen siihen osuvan valon suunnan mukaan. Kangas on kuultavapintaista pehmeää mutta vahvaa mobra-kangasta, jota käytetään Marokossa paljon huonekaluissa ja tyynyissä. Molemmat puolet ovat saman värisiä.
HUOM: tilatessasi 2 kpl tyynyjä saat ne..
Hinta: 39.00 € - 70.00 €

Tyyny Beni Ouarain (TP-194)

marokkolainen-berber-beni-ouarain-tyyny-TP-194-1.JPG&width=280&height=500
Pehmeän lämmin villatyyny, pohjaväri on luonnonvalkoinen ja siinä musta Beni Ouarain -kuviointi. Tämä tyyny sopii erittäin hyvin täydentämään sisustusta, jos sinulla on jo Beni Ouarain -matto! Taustapuoli on valkoista puuvillakangasta.
Tämäkin tyyny on marrakechilaisen sopimusompelijamme valmistama..
Hinta: 52.00 € - 62.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »