« Takaisin

Keramiikkakulho 21 cm (KE-756)Hinta:59.00 €

Runsasvärinen Fesissä valmistettu keramiikkakulho. Värimaailmassa on koko perinteinen Fesin värimaailma: sinivihreä, tiilenpunainen, oranssinkeltainen, tumma sininen, ja pohjavärinä valkoinen. Fesin astiat tunnistaa usein väreistä, värimaailma on paljon rikkaampi kuin muilla Marokon alueilla. Jokaisella alueella Marokossa noudatetaan vanhoja perinteitä kuvioinnissa ja väreissä.

Tämä kulho on tehty tiheärakenteisesta valkosavesta, jota on Fesin alueen maaperässä, kun yleensä Marokossa maaperä on punasavea. 

Kulho on n. 21 cm halkaisijaltaan ja korkeus on n. 12 cm. Pohjaosassa on reiät, joista voit ripustaa kulhon myös seinälle koristeeksi.

Kaikki keramiikka-astiamme ovat elintarvikekelpoisia ja kestävät myös konepesun. 

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-601)

marokkolainen-keramiikka-astia-lautanen-KE-601-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen keramiikka-tarjoiluastia, tai kertamiikkalautanen. Värimaailma on tummahkoa vihreää yhdistettynä kohokuvioiden sinertävän vihreään. Tällä astialla on monta käyttöä: hedelmätarjotin, leipä- tai kakkuastia, herkkutarjotin, ja jo todella kauniin ulkonäkönsä puolesta tämä käsintehty ja -maalattu..
Hinta: 84.00 €

Keramiikkamuki, useita värejä (KE-788)

keramiikka-muki-KE-788-ryhma.JPG&width=280&height=500
Todella kauniit kohokuvioidut keramiikkamukit. Marrakechilainen sopimusvalmistajamme on tehnyt näiden mukien lisäksi samalla lailla koristeltuja lautasia ja kulhoja (katso sivultamme).
Mukien korkeus vaihtelee 8 cm:n ja 9,5 cm:n välillä kuten käsityön jälkeen kuuluu, mukien vetoisuus on n. 1,5 dl.
Myös..
Hinta: 16.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »