« Takaisin

Keramiikkakulho 21 cm (KE-766)Hinta:59.00 €

Mustavalkoinen perinteisin berber-symbolein maalattu keramiikkakulho. Kuvioissa on esimerkiksi "hyvä silmä", joka tuo terveyttä ja hyvää onnea elämään. Maalari on myös maalannut kulhon yläreunaa kiertämään "sahanterä"-kuvion, joka suojaa ettei kukaan loukkaa itseään kulhoa maalauksen jälkeen lasitettaessa ja poltettaessa; sahanterä-kuvion uskotaan suojaavan tekijää loukkamasta itseään työkaluihin. Kulho on valmistettu Fesissä sopimusvalmistajallamme.

Kaikki keramiikka-astiamme kestävät myös konepesun.

Kulhon halkaisija on n. 21 cm ja korkeus n. 12 cm.

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 30 cm (KE-413)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-413-1.JPG&width=280&height=500
Lämpimän ruskealla värillä maalattu kuviointi isokokoisessa keramiikkakulhossa. Tätä kuviointia käytetään paljon Marrakechin alueella. Tämä kaunis keramiikkakulho sopii hyvin vaikka hedelmäkulhoksi, tai myös jälkiruoka-astiaksi, pipari- tai herkkuastiaksi, jne... Voit myös ripustaa sen seinälle koristeeksi..
Hinta: 54.00 €

Tagine-pata 30 cm (KE-720)

tagine-pata_020_1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on kooltaan sopiva 3-4 hengen aterian valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä: jos haluat käyttää kovempaa..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »