« Takaisin

Keramiikkakulho 20 cm (KE-767)Hinta:25.90 €

Tämä berbereiden hyvää satoa toivovin vilja-kuvioin maalattu musta-valkoinen keramiikka-astia on valmistettu Marrakechissa. Saat tästä kulhosta kauniin astian ruokapöytään vaikka keittokulhoksi Marokon tapaan, myös salaattikulhoksi koko on sopiva, kahvipöydässä tämänkokoinen kulho toimii hyvin pipariastiana. Kulhon pohjassa on reiät josta voit myös ripustaa tämän seinäkoristeeksi.

Kaikki keramiikka-astiamme ketävät myös konepesun.

Kulhon mitat:

halkaisija n. 20 cm

korkeus n. 8 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkamaljakko 021

keramiikkamaljakko-021-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis käsinmaalattu keramiikkamaljakko, tummanharmaa raitakuviointi. Voit käyttää sitä kukkamaljakkona eläville kukille tai kuivakukille, ja se on kaunis koriste jo sellaisenaankin.
Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Maljakon mitat:
Suurin halkaisija n. 15 cm
korkeus n. 20 cm
Vihje: keramiikka-astioistamme..
Hinta: 49.00 €

Keramiikkakulho 25 cm (KE-769)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-769-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis punainen keramiikkakulho, jonka koristeluksi on maalattu berbereiden viljasymboleita; näin on aikanaan toivottu hyvää satoa, ja varsinkin vanhemmat berberit Marokossa uskovat vieläkin sen auttavan. Kulho on sopivan kokoinen esimerkiksi salaatin tarjoiluun ja myös hedelmäkulhoksi.
Väri on kaunis..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »