« Takaisin

Keramiikka-astia 20 cm (KE-804)Hinta:20.90 €

Kaunis rauhallisen harmaa pystysuorilla reunoilla oleva keramiikka-astia. Hedelmille, herkuille, pipareille... Kuvioinniksi on maalattu perinteisiä sadonkorjuuseen liittyviä viljakuvioita, joiden berberit uskoivat tuovan hyvän sadon. Hyvin yleinen kuviointi vanhoissa berbereiden esineissä.

Keramiikka-astia on valmistettu sopimusvalmistajallamme Safin kaupungissa, Marrakechista pohjoiseen. Astia kestää myös konepesun kuten kaikki muutkin keramiikka-astiamme.

Mitat:

halkaisija n. 20 cm

korkeus n. 4 cm

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset postipakettina tai Matkahuollon lähipakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho "helläb" 20 cm (KE-624)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-624-1.JPG&width=280&height=500
Marokossa tätä perinteistä helläb-nimellä olevaa kulhoa käytetään moneen tarkoitukseen: keittokulhona, sekoitusastiana leipoessa, salaattikulhona, ja moneen muuhunkin käyttöön.
Aidot helläb-kulhot ovat aina vihreitä; vanhimmat berbereiden käyttämät keramiikka-astiat olivat myös kaikki vihreitä, vasta..
Hinta: 65.00 €

Jalallinen keramiikkakulho 37 cm (KE-547)

marokkolainen-keramiikka-astia-KE-547-1.JPG&width=280&height=500
Aaltoreunoilla muotoiltu erittäin kaunis jalallinen keramiikkakulho joka sopii hyvin esimerkiksi hedelmäkulhoksi.
Tämä keramiikkakulho on valmistettu Safin kaupungissa, ja se on tehty normaalia tiheämmästä punasavesta. Kulhon paino kertoo laadusta. Erittäin kaunis katseita keräävä yksityiskohta kotiisi..
Hinta: 84.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »