« Takaisin

Keramiikkakulho 20 cm (KE-859)Hinta:20.90 €25.90 €

Vaaleanpunainen koristemaalaus berber-symbolein valkoisessa keramiikkakulhossa. Kaunis keramiikka-astia moneen käyttöön, vaikka salaattikulhoksi. Pohjaosassa on reiät myös seinälle ripustamista varten, joten voit käyttää kulhoa myös koristeena. 

HUOM: kulhon yläreunassa on kuljetuksessa tulleita pieniä lohkeamia lasituksessa, ne näkyvät viimeisessä kuvassa. Olemme korjanneet ne värittömällä lakalla, joten astia on edelleen turvallinen elintarvikekäytössä ja kestää myös konepesun, kuten kaikki keramiikka-astiamme.

Kulho on valmistettu Safin alueella sijaitsevan sopimusvalmistajamme keramiikkapajassa.

Kulhon mitat:

halkaisija n. 20 cm

korkeus n. 8 cm

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 24 cm (tuote KE-253)

keramiikkakulho-253-1.JPG&width=280&height=500
Fes on kaupunki jota kutsutaan "taitelijoiden kaupungiksi": tässä Fesin ammattitaitoisen keramiikkamaalarin maalaamassa kulhossa näkyy hyvin Fesin värimaailma, joka koostuu turkoosin ja vaaleansinisen sekä sinivihreän sävyistä, mukana on aina myös keltaista jossain sävyssä. Marokossa sinisestäkin väristä..
Hinta: 59.00 €

Keramiikkalautanen 35 cm (KE-607)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-607-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen kaunis lämpimänvalkoinen keramiikkalautanen, jonka reunoihin on tehty metallikaistaleet koristeiksi. Lautanen sopii hyvin tarjoiluastiaksi vaikkapa hedelmille. Koristekäyttöä ajatellen sen voi kiinnittää myös seinälle; sitä varten pohjaosaan on tehty reiät. Käsityö näkyy myös siinä, että..
Hinta: 79.00 € - 216.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »