Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Keramiikkakulho 20 cm (KE-912)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Keramiikkakulho KE-912, 1 kpl49.00 €
Keramiikkakulho KE-912, 2 kpl90.00 €

Marrakechista pohjoiseen sijaitseva Fes on tunnettu "taiteilijoiden kaupunkina". Siellä valmistetut keramiikka-astiat tehdään Fesin alueen maapohjan tiheärakenteisesta valkosavesta, kun muualla Marokossa maa on yleensä punasavea. Fesiläiset taiteilijat käyttävät aivan omaa värimaailmaa, joka koostuu turkoosin, oranssin keltaisen, hyvin tumman sinisen ja tiilenpunaisen väreistä. Keramiikkakulhot ovat usein myös hieman eri muotoisia kuin muualla Marokossa tehdyt kulhot. 

Tämä kulho on halkaisijaltaan n. 20 cm ja korkeus on n. 11 cm: sopiva koko vaikka keitto- tai puurokulhoksi. Kulhon pohjaosassa on reiät, joista voit rioustaa kulhon myös seinälle koristeeksi.

HUOM: kaksi samanlaista kulhoa saat yhteensä 90€:lla!

Kaikki keramiikka-astiamme ovat elintarvikekelpoisia ja kestävät myös konepesun. 

Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä! Yli 50€:n tilaukset saat Matkahuollon tai Postin noutopakettina ilman kuluja; kaikki toimitus- ja maksutavat näet tästä.

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 25 cm (KE- 978)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-978-1.JPG&width=280&height=500
Tämän moniväriseksi maalatun keramiikkakulhon sijoittaminen sopivaan väriympäristöön saattaa vaatia suunnittelua mutta kun sopiva paikka löytyy, on näkymä varmasti kaunis!  Tämän kokoinen kulho on sopiva esimerkiksi tarjoilukulhoksi. Vahva lasitus kestää myös konepesun.
Valmistajana on Safin kaupungissa..
Hinta: 49.00 €

Keramiikkakulho 25 cm (KE-873)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-873-1.JPG&width=280&height=500
Valkoinen pohjaväri ja hyvin tummalla sinisellä maalattu kaunis kuviointi, jossa on myös berber-symboleita mukailevia kuvioita. Tämä keramiikkakulho on tehty tiheärakenteisesta valkosavesta, jota on Fesin alueen maaperä, kun muualla Marokossa maaperä on punasavea. 
Kulho on n. 26 cm halkaisijaltaan..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »