« Takaisin

Keramiikkalautanen 36 cm (tuote 263)Fes on kaupunki jota kutsutaan myös "taiteilijoiden kaupungiksi": tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja myös se miten hän osaa sovittaa värit toisiinsa. Todella kaunis lautanen ja todella kaunis värimaailma!

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), ja tähän lautaseen on käytetty erittäin tiheärakenteista savea, lautanen painaa selvästi enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä. Siksi se on myös normaalia kestävämpi.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun, mutta tämä lautanen ansaitsisi kyllä käsinpesun...

Tämä keramiikkalautanen on n. 36 cm halkaisijaltaan ja 8 cm korkea

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi
Hinta:78.00 €

Suosittelemme myös

Tagine-pata 26 cm (tuote 026)

tagine-pata-026-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on kooltaan 2 - 3 hengen aterian valmistukseen, tai esimerkiksi vihannes-lisukkeiden valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn..
Hinta: 38.00 €

Kahvikupit, 3 dl, useita värejä (KE-320)

marokkolaiset-kahvikupit-KE-320.JPG&width=280&height=500
Käsityönä maalatut ja valmistetut kahvi- tai teekupit. Erittäin kauniit värit eivät pääse oikeuksiinsa valokuvissa... 
Kupin tilavuus on n. 3 dl.
Valmistettu Marrakechissa.
Hinta: 22.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »