« Takaisin

Keramikkalautanen 35 cm (tuote KE-268)Tämä Fesissä valmistettu ja maalattu tarjoilulautanen on hieman pelkistetymmissä väreissä kuin Fesissä maalatut lautaset yleensä ovat. Värimaailmasta sen tunnistaa kuitenkin "taiteilijoiden kaupungissa" maalatuksi.

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), ja tähän lautaseen on käytetty erittäin tiheärakenteista savea, lautanen painaakin selvästi enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä. Siksi se on myös normaalia kestävämpi.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun.

Tämä keramiikkalautanen on n. 35 cm halkaisijaltaan ja n. 8 cm korkea.

Varastossa
Hinta:78.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 11 cm, useita värejä (tuote 226)

keramiikkakulho-226-ryhma.JPG&width=140&height=250
Yksiväriset pienet keramiikkakulhot keittiön pöydälle, makuuhuoneen yöpöydälle, kylppäriin, olohuoneeseen: monikäyttöinen pikku kulho käy moneen tarkoitukseen! Nämä Marrakechissa käsityönä valmistetut kulhot on maalattu myös sisäpuolelta samalla värillä kuin ulkopintakin. Kaikki keramiikka-astiamme kestävät..
Hinta: 12.00 €

Pesuallas 40 cm, keramiikkaa, 013 ( Tilaustuote )

pesuallas-keramiikkaa-013-1.JPG&width=140&height=250
Romantiikkaa kylpyhuoneeseen: erittäin kauniisti maalattu keraaminen pesuallas!
Voit asentaa tämän myös sellaisenaan pöytätason päälle tai upottaa altaan pöytätasoon. Kuvan telineitä on myös saatavissa kauttamme.
Keramiikka-altaan valmistuspaikkakunta on Fes.
Allas on halkaisijaltaan n. 40 cm, korkeus..
Hinta: 115.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »