« Takaisin

Keramikkalautanen 35 cm (tuote KE-268)Tämä Fesissä valmistettu ja maalattu tarjoilulautanen on hieman pelkistetymmissä väreissä kuin Fesissä maalatut lautaset yleensä ovat. Värimaailmasta sen tunnistaa kuitenkin "taiteilijoiden kaupungissa" maalatuksi.

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), ja tähän lautaseen on käytetty erittäin tiheärakenteista savea, lautanen painaakin selvästi enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä. Siksi se on myös normaalia kestävämpi.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun.

Tämä keramiikkalautanen on n. 35 cm halkaisijaltaan ja n. 8 cm korkea.

Varastossa
Hinta:78.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 17 cm, 017

keramiikkalautanen_017_1.JPG&width=140&height=250
Kaunis, käsinmaalattu musta-valkoinen keramiikkalautanen. Sopii keittiöön salaatti- tai ruoka-astiaksi, olo- tai makuuhuoneeseen säilytys-astiaksi tai koristeeksi. Lautasen alaosassa on reikä, josta voit ripustaa sen vaikka seinälle koristeeksi.
Mitat:
ulkohalkaisija n. 17,5 cm
korkeus n. 4 cm..
Hinta: 17.90 €

Keramiikkakulho 16 cm (tuote KE-282)

keramiikkakulho-16cm-KE-282-1.JPG&width=140&height=250
Käsinmaalattu kaunis keramiikka-astia, sopii ruoka-astiaksi tai säilytysastiaksi keittiöön, tai vaikka koristeeksi olo- tai makuuhuoneeseen. Jalkaosassa on reikä, josta voit ripustaa sen seinäkoristeeksi. Kaunis vaaleanvihreä raitamaalaus.
Valmistettu Marrakechissa.
Kaikki keramiikka-astiamme voidaaan..
Hinta: 17.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »