« Takaisin

Keramikkalautanen 35 cm (tuote KE-268)Hinta:78.00 €

Tämä Fesissä valmistettu ja maalattu tarjoilulautanen on hieman pelkistetymmissä väreissä kuin Fesissä maalatut lautaset yleensä ovat. Värimaailmasta sen tunnistaa kuitenkin "taiteilijoiden kaupungissa" maalatuksi.

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), ja tähän lautaseen on käytetty erittäin tiheärakenteista savea, lautanen painaakin selvästi enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä. Siksi se on myös normaalia kestävämpi.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun.

Tämä keramiikkalautanen on n. 35 cm halkaisijaltaan ja n. 8 cm korkea. Syvyys on n. 6 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkaruukku (KE-760)

marokkolainen-keramiikka-ruukku-KE-760-1.JPG&width=280&height=500
Mustavalkoinen keramiikkaruukku, koristemaalauksena vanhoja perinteisiä berber-symboleita.
Ruukku on tehty Fesin alueella sijaitsevan sopimusvalmistajamme keramiikkapajalla. Fesin maaperä on valkosavea, joka on tiheämpää kuin muualla Marokossa oleva punasavi. Valkosavesta valmistetut keramiikka-astiat..
Hinta: 165.00 €

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-620)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-620-11.JPG&width=280&height=500
Suurikokoinen heleän keltainen tarjoilulautanen, kauniisti kohokuvioitua keramiikkaa. Värimaailma on lähes täydellinen: hieman kylmähkössä keltaisessa päävärityksessä lisänä olevat punertavan oranssit värit, hento läpikuultava vihreä ja punertavan ruskeat yksityiskohdat muodostavat kauniin kokonaisuuden..
Hinta: 78.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »