« Takaisin

Keramikkalautanen 35 cm (tuote KE-268)Tämä Fesissä valmistettu ja maalattu tarjoilulautanen on hieman pelkistetymmissä väreissä kuin Fesissä maalatut lautaset yleensä ovat. Värimaailmasta sen tunnistaa kuitenkin "taiteilijoiden kaupungissa" maalatuksi.

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), ja tähän lautaseen on käytetty erittäin tiheärakenteista savea, lautanen painaakin selvästi enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä. Siksi se on myös normaalia kestävämpi.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun.

Tämä keramiikkalautanen on n. 35 cm halkaisijaltaan ja n. 8 cm korkea.

Varastossa
Hinta:78.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikka-astia 8 cm (tuote KE-278)

keramiikka-astia-KE-278-1.JPG&width=140&height=250
Kauniin vaalean hailakansininen säilytysastia moneen käyttöön: sokerille, irtoteelle, koru-rasiaksi, melkein mitä vain keksit säilyttää tässä käsinmaalatussa keramiikka-astiassa.
Valmistettu Marrakechissa.
Mitat:
halkaisija n. 8 cm
korkeus n. 13 cm
Hinta: 14.90 €

Keramiikkalautanen 23 cm (KE-369)

keramiikka-lautanen-KE-369-1.JPG&width=140&height=250
Tumma vihreä ja musta väri muodostavat yhdessä erittäin jännittävän värityksen. 
Tämä lautanen sopii sekä "hyötykäyttöön" salaattilautaseksi, ruokalautaseksi, tarjoilulautaseksi pikkuherkuille, jne... Se sopii myös koristekäyttöön: pohjassa olevista rei'istä voit ripustaa sen seinälle. 
Katso myös..
Hinta: 20.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »