« Takaisin

Keramiikkakulho 21 cm (tuote KE-273)Erittäin kauniisti maalattu, lämpimän punainen keramiikkakulho. Sopii moneen käyttöön: salaattikulhoksi, hedelmäkulhoksi, pipareille tai muille herkuille, myös koristeeksi sellaisenaan. Voit myös ripustaa sen seinälle, pohjaosaan on tehty sitä varten kaksi reikää.

Tämän kulhon on maalannut Jawad, meille keramiikkamaalauksia tekevä ammattitaitoinen ja hyvin arvostettu keramiikkamaalari Safin kaupungista.

Kulho on n. 21 cm halkaisijaltaan ja sen korkeus on n. 9 cm.

Kaikki keramiikka-astiamme voidaan pestä myös astianpesukoneessa, toisaalta näin kaunis astia ansaitsisi kyllä käsinpesun... 

Vihje: saat kauniin kulhoparin tai kulhosarjan, kun hankit niitä useamman; kulhot KE-271 - KE-274 ovat Jawadin samaan teemaan maalaamia.  

Varastossa
Hinta:23.90 €

Suosittelemme myös

Keramiikka-astia "gratiné" 012, 16 cm

keramiikka-astia_012_1.JPG&width=140&height=250
Uunin kestävä pieni keramiikka-astia; Marokossa tätä kutsutaan nimellä "gratiné", koska siinä valmistetaan yleensä pieni kasvisgratiini-annos. Kestää myös miedon lämmön hellan levyllä.
Kätevä myös oliivien tai muiden lisukkeiden tarjoilussa.
Kaikki keramikka-astiamme voidaan pestä myös astianpesukoneessa..
Hinta: 24.00 €

Keramiikkakulho 30 cm (tuote KE-290)

keramiikkakulho-30cm-KE-290-1.JPG&width=140&height=250
Ammattinsa osaavan keramiikkamaalarin työn jälki näkyy hyvin tässä kesäisen lämpimissä väreissä maalatussa keramiikkakulhossa! Kulhon värit ovat tyypilliset Fesin alueen värit; Fesissä maalatut keramiikka-astiat tunnistaakin sinisen ja vihreän sekä keltaisen sävyjen käytöstä; Fes onkin tunnettu "taiteilijoiden..
Hinta: 70.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »