« Takaisin

Keramiikkakulho 30 cm (tuote KE-290)Ammattinsa osaavan keramiikkamaalarin työn jälki näkyy hyvin tässä kesäisen lämpimissä väreissä maalatussa keramiikkakulhossa! Kulhon värit ovat tyypilliset Fesin alueen värit; Fesissä maalatut keramiikka-astiat tunnistaakin sinisen ja vihreän sekä keltaisen sävyjen käytöstä; Fes onkin tunnettu "taiteilijoiden kaupunkina". 

Tämä kaunis kulho on n. 30 cm halkaisijaltaan ja n. 13 cm korkea. Fesin alueelta saadaan niinsanottua valkosavea, joka on rakenteeltaan tiheämpää kuin punasavi, jota käytetään muualla Marokossa keramiikka-tavaroihin: siksi Fesiläiset astiat erottuvat muista myös painoltaan eli ne ovat painavampia, mutta samalla myös kestävät kolhuja paremmin kuin punasavesta tehdyt astiat.

Kaikki keramiikka-astiamme kestävät myös konepesun, tosin Fesin keramiikamaalarit sanovat että "nämä ovat ihmisen tekemiä ja ihmisen maalaamia astioita ja siksi ne ansaitsevat ihmisen omin käsin tekemän pesun".

Varastossa
Hinta:70.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 13 cm, 101

keramiikkakulho_13_cm_101_1.JPG&width=140&height=250
Kaunis käsinmaalattu keramiikka-astia, sopii ruokapöytään, säilytysastiaksi keittiöön tai muuallekin, tai vaikka koristeeksi olo- tai makuuhuoneeseen.  Astian pohjaosassa on reikä, josta voit ripustaa sen seinälle koristeeksi.
Valmistuspaikkakunta Safi
Mitat:
ulkohalkaisija n. 13 cm
korkeus n. 6..
Hinta: 13.90 €

Keramiikkakulho 17 cm (tuote KE-289)

keramiikkakulho-17cm-KE-289-1.JPG&width=140&height=250
Kauniin lämpimillä pastellisävyisillä väreillä maalattu siniharmaa-keltainen keramiikka-astia. Tämän kulhon käyttötarkoituksia on paljon, pipari-astiasta puurolautaseen... tai vain koriste-astiana.
Tämä kulho on valmistettu Safin alueella.
Kaikki keramiikka-astiamme voidaan pestä myös koneessa.
Kulhon..
Hinta: 17.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »