« Takaisin

Keramiikkakulho 25 cm (tuote KE-291)Ammattinsa osaavan keramiikkamaalarin työn jälki näkyy hyvin myös tässä kauniin loistaviin väreihin maalatussa keramiikkakulhossa! Kulhon värit ovat tyypilliset Fesin alueen värit; Fesissä maalatut keramiikka-astiat tunnistaakin sinisen ja vihreän sekä keltaisen sävyjen käytöstä; Fes onkin tunnettu "taiteilijoiden kaupunkina". 

Tämä kaunis kulho on n. 25 cm halkaisijaltaan ja n. 11 cm korkea. Fesin alueelta saadaan niinsanottua valkosavea, joka on rakenteeltaan tiheämpää kuin punasavi, jota käytetään muualla Marokossa keramiikka-tavaroihin: siksi Fesiläiset astiat erottuvat muista myös painoltaan eli ne ovat painavampia, mutta samalla myös kestävät kolhuja paremmin kuin punasavesta tehdyt astiat.

Kaikki keramiikka-astiamme kestävät myös konepesun, tosin Fesin keramiikamaalarit sanovat että "nämä ovat ihmisen tekemiä ja ihmisen maalaamia astioita ja siksi ne ansaitsevat ihmisen omin käsin tekemän pesun.

Varastossa
Hinta:59.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 18 cm, 062

keramiikkakulho_062_12.JPG&width=140&height=250
Kaunis keramiikka-astia. Sopii vaikka salaatti-astiaksi tai säilytysastiaksi keittiöön, piparikulhoksi, koristeeksi olo- tai makuuhuoneeseen. Kulhon alareunassa on reikä, josta voit myös ripustaa sen seinälle koristeeksi.
Valmistuspaikkakunta Marrakech.
Mitat:
ulkohalkaisija n. 18 cm
korkeus n. 9..
Hinta: 17.90 €

Keramiikkalautanen 36 cm (tuote 265)

keramiikkalautanen-265-1.JPG&width=140&height=250
Fes on kaupunki jota kutsutaan myös "taiteilijoiden kaupungiksi": tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja myös se miten hän osaa sovittaa värit toisiinsa. Todella kaunis lautanen ja todella..
Hinta: 78.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »