« Takaisin

Keramiikkalautanen 31 cm (tuote KE-298)Syvän kuultavan punainen keramiikkalautanen. Kaunis väri, joka heijastaa valoa; tämän lautasen pintaan onkin tehty eritäin paksu lasituskerros, joka saa kauniin värin jopa sädehtimään valon osuessa siihen oikeasta suunnasta! Erittäin kaunis koristeenakin, mutta tarkoitettu varsinaisesti hedelmä-astiaksi tai muuhun vastaavaan käyttöön. Lautasen pohja-osassa on reiät joista voit myös ripustaa tämän seinälle.

Myös tämä keramiikkalautanen kestää astianpesukoneen; tosin näin kaunis astia, jossa tekijä näyttää ammattitaitonsa (ja on siitä ylpeä), ansaitsisi käden kosketuksen myös pesussa... Lautanen on valmistettu Safissa.

Keramiikkalautasen mitat:

halkaisija n. 31 cm

korkeus n. 5,5 cm

Varastossa
Hinta:49.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 13 cm (KE-382)

keramiikka-kulho-KE-382-1.JPG&width=280&height=500
Pieni keramiikkakulho, kaunis heleän sininen maalaus, yleensä kylmäksi luultu sininen väri on tässä hyvin lämmin sävy. Ruoka- tai kahvipöytään, olohuoneen hyllylle tai seinälle koristeeksi (pohja-osassa on kiinnitysreiät), yöpöydälle tai eteisen pöydälle pikkutavaran säilytykseen, sopii moneen käyttöön..
Hinta: 13.90 €

Keramiikkakulho 21 cm (KE-469)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-469-1.JPG&width=280&height=500
Lämpimän punaisella maalattu keramiikka-astia on valmistettu Marrakechissa. Tästä keramiikkakulhosta saat kauniin astian ruokapöytään vaikka keittokulhoksi Marokon tapaan, kahvipöytään pipariastiaksi, tai vaikka makuuhuoneeseen yöpöydälle koristeeksi. Kulhon pohjassa on reiät josta voit myös ripustaa..
Hinta: 23.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »