« Takaisin

Keramiikkalautanen 31 cm (tuote KE-298)Hinta:49.00 €

Syvän kuultavan punainen keramiikkalautanen. Kaunis väri, joka heijastaa valoa; tämän lautasen pintaan onkin tehty eritäin paksu lasituskerros, joka saa kauniin värin jopa sädehtimään valon osuessa siihen oikeasta suunnasta! Erittäin kaunis koristeenakin, mutta tarkoitettu varsinaisesti hedelmä-astiaksi tai muuhun vastaavaan käyttöön. Lautasen pohja-osassa on reiät joista voit myös ripustaa tämän seinälle.

Myös tämä keramiikkalautanen kestää astianpesukoneen; tosin näin kaunis astia, jossa tekijä näyttää ammattitaitonsa (ja on siitä ylpeä), ansaitsisi käden kosketuksen myös pesussa... Lautanen on valmistettu Safissa.

Keramiikkalautasen mitat:

halkaisija n. 31 cm

korkeus n. 5,5 cm

syvyys n. 4 - 4,5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 35 cm (KE-605)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-605-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen kauniinvihreä keramiikkalautanen, jonka reunoihin on tehty metallikaistaleet koristeiksi. Lautanen sopii hyvin tarjoiluastiaksi vaikkapa hedelmille. Koristekäyttöä ajatellen sen voi kiinnittää myös seinälle; sitä varten pohjaosaan on tehty reiät. Käsityö näkyy myös siinä, että kaikki lautaset..
Hinta: 79.00 € - 216.00 €

Tagine-pata 30 cm (KE-526)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-astia-KE-526-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä kauniisti maalattu pata on kooltaan sopiva 3-4 hengen aterian valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä: jos..
Hinta: 55.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »