« Takaisin

Keramiikkalautanen 31 cm (tuote KE-298)Syvän kuultavan punainen keramiikkalautanen. Kaunis väri, joka heijastaa valoa; tämän lautasen pintaan onkin tehty eritäin paksu lasituskerros, joka saa kauniin värin jopa sädehtimään valon osuessa siihen oikeasta suunnasta! Erittäin kaunis koristeenakin, mutta tarkoitettu varsinaisesti hedelmä-astiaksi tai muuhun vastaavaan käyttöön. Lautasen pohja-osassa on reiät joista voit myös ripustaa tämän seinälle.

Myös tämä keramiikkalautanen kestää astianpesukoneen; tosin näin kaunis astia, jossa tekijä näyttää ammattitaitonsa (ja on siitä ylpeä), ansaitsisi käden kosketuksen myös pesussa... Lautanen on valmistettu Safissa.

Keramiikkalautasen mitat:

halkaisija n. 31 cm

korkeus n. 5,5 cm

Varastossa
Hinta:49.00 €

Suosittelemme myös

Säilytysastia 052, kynttiläteline

sailytysastia_052_1.JPG&width=280&height=500
Jätämme sinun päätettäväksesi sen, mihin tätä käytät: ehkä meikkipensselien säilytykseen, ehkä tämä onkin kynäteline, ehkä ruokapöytään hammastikkuteline, ehkä kynttilänjalka, tai vaikka hammasharjateline... tai mitä ikinä keksit!
Tämän astian alkuperäinen käyttötarkoitus Marokossa on ollut kynttiläteline:..
Hinta: 24.50 €

Keramiikkalautanen 36 cm (tuote 263)

keramiikkalautanen-263-1.JPG&width=280&height=500
Fes on kaupunki jota kutsutaan myös "taiteilijoiden kaupungiksi": tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja myös se miten hän osaa sovittaa värit toisiinsa. Todella kaunis lautanen ja todella..
Hinta: 78.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »