« Takaisin

Keramiikkalautanen 23 cm (tuote KE-315)Käsinmaalattu erittäin kaunis sinivalkoinen keramiikkalautanen, Marokossa sinisestäkin osataan tehdä lämmin väri... Sopii keittiöön salaatti- tai ruoka-astiaksi, herkkulautaseksi, olo- tai makuuhuoneeseen säilytys-astiaksi tai koristeeksi. Lautasen alaosassa on reikä, josta voit ripustaa sen vaikka seinälle koristeeksi. Valmistettu Safin alueella.

Tämäkin keramiikkalautanen kestää myös konepesun.

Mitat:

ulkohalkaisija n. 23 cm

korkeus n. 4 cm

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi
Hinta:20.90 €

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 42 cm (KE-354)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-354-1.JPG&width=140&height=250
Isokoinen hillitys vihreällä kuvioitu tarjoilulautanen, ostettu suoraan taitavilta Marrakechilaisilta keramiikan valmistajilta.
Astiaan maalattu kuviointi on yleinen, voisi sanoa perinteinen, marrakechilainen kuviointi: Marrakechissa keramiikka-astioiden maalauksessa käytetään usein vain yhtä väriä..
Hinta: 59.00 €

Keramiikkalautanen 29 cm (KE-341)

keramiikkalautanen-KE-341-1.JPG&width=140&height=250
Tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja Fesin tyypillinen värimaailma, joka lähes valaisee ympäristönsä! Todella kaunis lautanen ja todella kauniit värit! Turhaan ei sanota että "Fes, taiteilijoiden..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »