« Takaisin

Keramiikkalautanen 29 cm (KE-341)Hinta:69.00 €

Tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja Fesin tyypillinen värimaailma, joka lähes valaisee ympäristönsä! Todella kaunis lautanen ja todella kauniit värit! Turhaan ei sanota että "Fes, taiteilijoiden kaupunki"...

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), joka on tiiviimpirakenteista kuin punasavi, lautanen painaakin hieman enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi salaatti- tai hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun.

Tämä keramiikkalautanen on n. 29 cm halkaisijaltaan ja n. 7 cm korkea.

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 20 cm (KE-638)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-638-11.JPG&width=280&height=500
Hieman erilailla muotoiltu keramiikka-astia, perinteinen kuviointi berbereiden viljasymbolein, hillityn kauniit värit.
Kulho on sopivan kokoinen moneen käyttöön: keittokulhoksi, pipari- tai herkkukulhoksi, pieneksi hedelmäkulhoksi, tai myös pelkäksi koristeeksi, pohjaosaan on tehty reiät jos haluat..
Hinta: 27.90 €

Keramiikkakannut (KE-761 ja KE-762)

marokkolainen-keramiikka-kannu-KE-759-1.JPG&width=280&height=500
Kauniit mutavalkoiset keramiikkakannut marrakechilaiselta keramiikkavalmistajaltamme. Huolimatta moderniltakin näyttävästä maalauksesta ovat kuvioinnit kuitenkin vanhoja berber-symboleita.
Kannujen korkeus on n. 21 cm, tilavuus 1 litra.
Lähetämme tilauksesi heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana..
Hinta: 75.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »