« Takaisin

Keramiikkalautanen 29 cm (KE-341)Tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja Fesin tyypillinen värimaailma, joka lähes valaisee ympäristönsä! Todella kaunis lautanen ja todella kauniit värit! Turhaan ei sanota että "Fes, taiteilijoiden kaupunki"...

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), joka on tiiviimpirakenteista kuin punasavi, lautanen painaakin hieman enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi salaatti- tai hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun.

Tämä keramiikkalautanen on n. 29 cm halkaisijaltaan ja n. 7 cm korkea.

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi
Hinta:69.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 22 cm (KE-593)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-593-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kauniisti kohokuvioitu keramiikkalautanen! Pääväri on pehmeä vihreä.
Lautasen reunukseen ja keskialueelle on tehty kohokuvioinnit, jotka tekevät tästä keramiikkalautasesta lähes taideteoksen. Varsinkin juhlavaan tilaisuuteen nämä lautaset sopivat oikein hyvin! Lautanen on muotoiltu normaalia..
Hinta: 39.00 €

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-602)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-astia-KE-602-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen mustavalkoinen keramiikka-tarjoilulautanen hedelmälautaseksi, kakkuastiaksi, leipä-astiaksi, tai koristeeksi sellaisenaan. Lautasen voi myös ripustaa seinälle; pohjaosaan on sitä varten tehty reiät.
Keramiikkalautanen on valmistettu sopimusvalmistajallamme Safin kaupungissa, Marrakechista..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »