« Takaisin

Keramiikkalautanen 29 cm (KE-341)Tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja Fesin tyypillinen värimaailma, joka lähes valaisee ympäristönsä! Todella kaunis lautanen ja todella kauniit värit! Turhaan ei sanota että "Fes, taiteilijoiden kaupunki"...

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), joka on tiiviimpirakenteista kuin punasavi, lautanen painaakin hieman enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi salaatti- tai hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun.

Tämä keramiikkalautanen on n. 29 cm halkaisijaltaan ja n. 7 cm korkea.

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi
Hinta:69.00 €

Suosittelemme myös

TIETOPAKETTI: NÄIN VALMISTETAAN KERAMIIKKA-ASTIAT

keramiikan-valmistus-fes-09.jpg&width=280&height=500
TÄSTÄ PÄÄSET KATSOMAAN KERAMIIKKA-ASTIOIDEN VALMISTUSTA JA MYÖS TUTUSTUMAAN TEKIJÖIHIN.

Kuvat on otettu keramiikka-valmistajiemme luona Fesin ja Safin kaupungeissa.


...

Keramiikkakulho 25 cm (KE-497)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-497-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kaunis isokokoinen keramiikka-astia. Kaunis maalaus, joka kuvaa viljantähkiä berber-symboleina, on lämpimän vaaleansinisellä maalattu. Maalari lienee harjoitellut joitain vuosia, koska kuviointi on tehty vapaalla kädellä, ilman mitään sapluunaa! 
Kulho sopii vaikka keiton tarjoiluastiaksi tai..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »