« Takaisin

Keramiikkalautanen 39 cm (KE-342)Fes on kaupunki jota kutsutaan myös "taiteilijoiden kaupungiksi": tässä erittäin kauniisti maalatussa suurikokoisessa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja myös se miten hän osaa sovittaa värit toisiinsa. Todella kaunis lautanen ja todella kaunis värimaailma!

Fesissä keramiikka-astiat tehdään valkosavesta (Marrakechissa ja Safissa punasavesta), ja tähän lautaseen on käytetty erittäin tiheärakenteista savea, lautanen painaa selvästi enemmän kuin samankokoiset keramiikkalautaset yleensä. Siksi se on myös normaalia kestävämpi.

Lautasen pohjassa on reiät josta voit kiinnittää tämän lautasen myös seinälle koristeeksi, mutta varsinaisesti tämä on tarkoitettu esimerkiksi hedelmälautaseksi. Kaikki keramiikkalautasemme kestävät myös konepesun, mutta tämä lautanen ansaitsisi kyllä käsinpesun...

Tämä kaunis keramiikkalautanen on n. 39 cm halkaisijaltaan ja n. 10 cm korkea

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi
Hinta:78.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 42 cm (KE-409)

marokkolainen-keramiikkalautanen-KE-409-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen käsinmaalattu keramiikkalautanen, joka sopii hyvin tarjoiluastiaksi hedelmille, salaateille, herkuille, jälkiruoka-astiaksi, jne... Se sopii myös koristekäyttöönkin: pohjassa olevista rei'istä voit ripustaa sen seinälle. 
Erittäin kauniit värit, kaunis sininen jota vaalean vihreät ja keltaoranssit..
Hinta: 59.00 €

Keramiikkakulho 21 cm (KE-455)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-455-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kaunis, jännittävän värinen, kuultavan tumman vihreä keramiikkakulho: syvä kuulto on saatu aikaan moninkertaisella pinnan lasituksella. Kuultavasta pinnasta johtuen kuvissamme näkyy paljon heijastuksia, olemme pahoillamme siitä.
Kulho on kätevän kokoinenmoneen käyttöön: pikkuleivillle, herkuille..
Hinta: 23.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »