« Takaisin

Keramiikkalautanen 41 cm (KE-351)Isokokoinen tarjoilulautanen, käsityötä alusta loppuun eli saven louhimisesta viimeisen lasituksen polttoon asti. Täältä näet koko 3 viikon työn ennenkuin keramiikka-astia on valmiina: https://www.marrakech.fi/tietopaketti-nain-tehdaan-keramiikka-astiat .

Kaunis lämpimän sininen kuviointi, puhtaan valkoinen pohjaväri, valoa tuova kaunis astia, joka on ostettu taitavilta Marrakechilaisilta keramiikan valmistajilta. Kaunis astia vaikka koristeenakin, pohja-osassa on reiät josta voit ripustaa tämän seinälle, mutta parhaimmillaan esimerkiksi hedelmälautasena tai vaikka herkkutarjottimena.

Tämäkin astia kestää konepesun, jos vain sydämesi antaa sinun laittaa sen pesukoneeseen...  

Tarjoilulautasen mitat:

halkaisija n. 41 cm

korkeus n. 10 cm

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi
Hinta:59.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 21 cm (KE-455)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-455-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kaunis, jännittävän värinen, kuultavan tumman vihreä keramiikkakulho: syvä kuulto on saatu aikaan moninkertaisella pinnan lasituksella. Kuultavasta pinnasta johtuen kuvissamme näkyy paljon heijastuksia, olemme pahoillamme siitä.
Kulho on kätevän kokoinenmoneen käyttöön: pikkuleivillle, herkuille..
Hinta: 23.90 €

Tagine-pata 36 cm (KE-513)

tagine-pata-KE-513-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä isokokoinen pata on kooltaan sopiva 5-6 hengen aterian valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä: jos haluat..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »