« Takaisin

Keramiikkalautanen 42 cm (KE-355)Isokokoinen tarjoilulautanen, käsityötä alusta loppuun eli saven louhimisesta viimeisen lasituksen polttoon asti. Täältä näet koko 3 viikon työn ennenkuin keramiikka-astia on valmiina: https://www.marrakech.fi/tietopaketti-nain-tehdaan-keramiikka-astiat .

Kaunis marrakechilainen kuviointi, puhtaan valkoinen pohjaväri, kuvioinnin hallitsevana värinä tumma sininen. Tämäkin keramiikka-astia on ostettu osaavilta Marrakechilaisilta keramiikan valmistajilta. Kaunis astia vaikka koristeenakin, pohja-osassa on reiät josta voit ripustaa tämän seinälle, mutta parhaimmillaan esimerkiksi hedelmälautasena tai vaikka herkkutarjottimena.

Tämäkin astia kestää konepesun, jos vain sydämesi antaa sinun laittaa sen pesukoneeseen...  

Tarjoilulautasen mitat:

halkaisija n. 42 cm

korkeus n. 10 cm

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi
Hinta:59.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 13 cm (KE-386)

keramiikka-kulho-KE-386-1a.JPG&width=280&height=500
Pieni keramiikkakulho, maalattu kuultavan tiilenpunaiseksi, kuviointi on maalattu mustalla värillä. Jännittävä värisävy! Ruoka- tai kahvipöytään, olohuoneen hyllylle tai seinälle koristeeksi (pohja-osassa on kiinnitysreiät), yöpöydälle tai eteisen pöydälle pikkutavaran säilytykseen, sopii moneen käyttöön..
Hinta: 13.90 €

Keramiikkakulho 21 cm (KE-520)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-520-1.JPG&width=280&height=500
Keskipunaisella maalattu keramiikka-astia on valmistettu Marrakechissa. Tästä keramiikkakulhosta saat kauniin astian ruokapöytään vaikka keittokulhoksi Marokon tapaan, kahvipöytään pipariastiaksi, tai vaikka makuuhuoneeseen yöpöydälle koristeeksi. Kulhon pohjassa on reiät josta voit myös ripustaa tämän..
Hinta: 23.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »