« Takaisin

Keramiikkalautanen 41 cm (KE-411)Isokokoinen käsinmaalattu keramiikkalautanen, joka sopii tarjoiluastiaksi hedelmille, salaateille, herkuille, jälkiruoka-astiaksi, jne... Se sopii myös koristekäyttöön: pohjassa olevista rei'istä voit ripustaa sen seinälle. 

Kauniit mutta hillityt värisävyt, lähikuva maalauksesta kertoo että aivan viidessä minuutissa tällaista maalausta ei tehdä; lautasen maalasi yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Abdul, Marrakechissa.

Kaikki keramiikka-astiamme voidaan pestä myös koneessa, tosin Abdul sanoi että hän haluaa että hänen maalaamansa lautaset pestään käsin...

Lautasen mitat:

halkaisija n. 41 cm

korkeus n. 8 cm

Varastossa
Hinta:59.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 20 cm (KE-484)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-484-1.JPG&width=280&height=500
Tässä keramiikkakulhossa on lämpimänruskealla maalattu perinteinen berbereiden viljantähkä-kuviointi. Kulho sopii moneen käyttöön: vaikka keittokulhoksi, pipariastiaksi, herkkuastiaksi, ja sellaisenaan se on myös kaunis koristeenakin olohuoneen hyllyssä tai pöydällä. Sen pohjaosaan on tehty reiät myös..
Hinta: 23.90 €

Keramiikkaruukku 16 cm (KE-361)

keramiikka-ruukku-KE-361-1.JPG&width=280&height=500
Mustavalkoinen keramiikkaruukku, maalauksessa keltaiset vinoneliöt hävittävät koko mustavalkoisuuden tehden ruukun värit eläväksi. Se sopii hyvin myös istutettaville kukille, pohajassa on vesireikä.
Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Maljakon mitat:
Suurin halkaisija n. 16 cm
korkeus n. 12 cm..
Hinta: 29.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »