« Takaisin

Keramiikkalautanen 41 cm (KE-411)Isokokoinen käsinmaalattu keramiikkalautanen, joka sopii tarjoiluastiaksi hedelmille, salaateille, herkuille, jälkiruoka-astiaksi, jne... Se sopii myös koristekäyttöön: pohjassa olevista rei'istä voit ripustaa sen seinälle. 

Kauniit mutta hillityt värisävyt, lähikuva maalauksesta kertoo että aivan viidessä minuutissa tällaista maalausta ei tehdä; lautasen maalasi yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Abdul, Marrakechissa.

Kaikki keramiikka-astiamme voidaan pestä myös koneessa, tosin Abdul sanoi että hän haluaa että hänen maalaamansa lautaset pestään käsin...

Lautasen mitat:

halkaisija n. 41 cm

korkeus n. 8 cm

Varastossa
Hinta:59.00 €

Suosittelemme myös

Tagine-pata 22 cm (tuote 030)

tagine-pata-030-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on sopivan kokoinen 1 - 2 hengen ruoka-annoksen valmistukseen, tai esimerkiksi vihannes-lisukkeiden valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää..
Hinta: 23.90 €

Keramiikkalautanen 17 cm, 017

keramiikkalautanen_017_1.JPG&width=280&height=500
Kaunis, käsinmaalattu musta-valkoinen keramiikkalautanen. Sopii keittiöön salaatti- tai ruoka-astiaksi, olo- tai makuuhuoneeseen säilytys-astiaksi tai koristeeksi. Lautasen alaosassa on reikä, josta voit ripustaa sen vaikka seinälle koristeeksi.
Mitat:
ulkohalkaisija n. 17,5 cm
korkeus n. 4 cm..
Hinta: 17.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »