« Takaisin

Keramiikkaruukku, korkeus n. 28 cm (KE-439)Hinta:55.00 €

Tässä erittäin kaunisvärisessä keramiikkaruukussa on kuviointi kaiverrettu saveen ennen lasitusta ja viimeistä polttoa. Monet kiehtovat yksityiskohdat koristelussa kertovat vuosikymmenien kokemuksen omaavan keramiikkasepän ammattitaidosta. Pintaan on poltettu vahva lasituskerros. 

Marrakechissa asuvaa keramiikkaseppämme työskentelee sekä Marrakechissa että välillä myös Safin kaupungissa, sen takia molempien kaupunkien tyylisuunnat näkyvät tässä ruukussa. Tämän ruukun hän on tehnyt Marrakechissa.

Ruukun korkeus on n. 28 cm ja halkaisija leveimmästä kohdasta n. 19-20 cm.

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 17 cm (KE-477)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-477-1.JPG&width=280&height=500
Tässä keramiikkakulhossa on vihreällä maalatut perinteiset marrakechilaiset kuvioinnit. Kulho sopiimoneen käyttöön ruokapöydässä, kahvi- ja teepöydässä ja vaikka sellaisenaan kauniiksi koristeeksi olohuoneen hyllyssä tai pöydällä. Sen pohjaosaan on tehty reiät myös seinälle ripustamista varten.
Keramiikkakulho..
Hinta: 17.90 €

Tagine-tarjoiluastia 30 cm (KE-610)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-KE-610-1.JPG&width=280&height=500
Marokkolainen tagine-astia ruoan tarjoiluun; HUOM: ei kestä uunissa, sähkölevyllä, grillissä tai mikrouunissa tapahtuvaa ruoan valmistusta!
Aito, savesta polttamalla valmistettu tagine-astia, joka on koristeltu käsin maalatuilla kauniilla berber-symboleilla, yläosan sisäpinta on lasitettu. Tämä tagine..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »