« Takaisin

Keramiikkakulho 13 cm (KE-451)Hinta:16.90 €

Fesissä, "taiteilijoiden kaupungissa", maalattu pieni keramiikkakulho. Lämpimän täyteläiset värit. Fesin maaperä on valkosavea, joka on tiiviimpää kuin muualla Marokossa esiintyvä punasavi. Sen huomaa siitäkin että Fesssä valmistetut keramiikka-astiat ovat hieman painavampia kuin muualla tehdyt. 

Kätevän kokoinen kulho moneen käyttöön, myös muualla kuin keittiössä.

Käsityö näkyy myös siinä, että kulho on tehty hieman epäsymmetriseksi, Fesiläisissä astioissa se on yleistä: korkeus vaihtelee 6,5 - 7 cm, halkaisija on n. 13,5 cm.

Kaikki keramiikka-astiamme kestävät myös konepesun.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 29 cm (KE-599)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-599-1.JPG&width=280&height=500
Uskomattoman kaunis ísokokoinen keramiikkakulho! Hallitsevana värinä on keltainen, mutta punaisen ja vihreän eri sävyt täydentävät lämpimän valoisaa värimaailmaa kauniisti.
Safin kaupungissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme kauneimpia töitä: kohokuviointi tehdään dreijauksen jälkeen, kun astia on hetken..
Hinta: 59.00 €

Tagine-pata 30 cm (KE-589)

tagine-tajine-pata-KE-589-1.JPG&width=280&height=500
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämä pata on kooltaan sopiva 3-4 hengen aterian valmistukseen. Valmistuspaikkakunta on Marrakech.
Tämä Tagine-pata (lausutaan "tadziin") on tarkoitettu ruoan valmistukseen uunissa. Pata kestää myös sähkölevyn miedolla lämmöllä: jos haluat käyttää kovempaa..
Hinta: 45.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »