« Takaisin

Keramiikkalautanen 41 cm (KE-465)Isokokoinen keramiikkalautanen, kirkas tummanvihreä pohja mustalla kuvioinnilla. Kuvioista osa on mukailtu perinteisistä berber-symboleista, osa on uutta modernia kuviointia.

Tämä Safin kaupungissa valmistettu lautanen sopii tarjoiluastiaksi esimerkiksi hedelmille ja suuren kokonsa ansiosta myös monelle muullekin tuotteelle. Lautasen pohjaosaan on tehty reiät, joista tämän saa ripustettua myös seinälle koristeeksi.

Tarjoiluastian mitat: halkaisija n. 41 cm ja korkeus 9-10 cm.

Myös nämä suuret keramiikka-astiat kestävät konepesun - vaikkakin lautasen maalannut keramiikamaalari suuttuisi jos tietäisi sen... keramiikamaalarit Marokossa sanovat että käsin maalattu ansaitsee käsinpesun.

Varastossa
Hinta:59.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 21 cm (KE-469)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-469-1.JPG&width=280&height=500
Lämpimän punaisella maalattu keramiikka-astia on valmistettu Marrakechissa. Tästä keramiikkakulhosta saat kauniin astian ruokapöytään vaikka keittokulhoksi Marokon tapaan, kahvipöytään pipariastiaksi, tai vaikka makuuhuoneeseen yöpöydälle koristeeksi. Kulhon pohjassa on reiät josta voit myös ripustaa..
Hinta: 23.90 €

Keramiikkalautanen 26 cm (KE-374)

keramiikka-lautanen-KE-374-1.JPG&width=280&height=500
Tämä mustavalkoinen keramiikkalautanen näyttää että mustavalkoinen ei tarkoita synkkää tai väritöntä! Valoisa olisi ehkä oikea sana kuvaamaan tätä Safissa maalattua lautasen väriä. Lautanen sopii ruokailuun tai tarjoilulautaseksi, ja myös koristeeksi. Voit kiinnittää sen myös seinälle, pohja-osassa on..
Hinta: 23.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »