« Takaisin

Keramiikkakulho 25 cm (KE-497)Erittäin kaunis isokokoinen keramiikka-astia. Kaunis maalaus, joka kuvaa viljantähkiä berber-symboleina, on lämpimän vaaleansinisellä maalattu. Maalari lienee harjoitellut joitain vuosia, koska kuviointi on tehty vapaalla kädellä, ilman mitään sapluunaa! 

Kulho sopii vaikka keiton tarjoiluastiaksi tai moneen muuhunkin käyttöön ruokapöydässä, kahvi- ja teepöydässä, tai vaikka koristeeksi olohuoneen pöydälle. Keramiikkakulhon pohjaan on tehty reiät, joista kulhon voi ripustaa seinälle koristeeksi.

Kaiki keramiikka-astiamme kestävät myös konepesun.

Keramiikkakulhon mitat:

halkaisija n. 25 cm

korkeus n. 11 cm

Vihje: kauniita yksityiskohtia sisustukseesi saat sijoittelemalla samaan värimaailmaan maalattuja, tai eri värisiä mutta samoin kuvioituja keramiikka-astioita kotiisi eri paikkoihin... 

Varastossa
Hinta:39.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkaruukku, korkeus n. 28 cm (KE-439)

marokkolainen-keramiikka-ruukku-KE-439-1.JPG&width=280&height=500
Tässä erittäin kaunisvärisessä keramiikkaruukussa on kuviointi kaiverrettu saveen ennen lasitusta ja viimeistä polttoa. Monet kiehtovat yksityiskohdat koristelussa kertovat vuosikymmenien kokemuksen omaavan keramiikkasepän ammattitaidosta. Pintaan on poltettu vahva lasituskerros. 
Marrakechissa asuvaa..
Hinta: 55.00 €

Keramiikkakulho 29 cm (KE-600)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-600-1.JPG&width=280&height=500
Uskomattoman kaunis ísokokoinen keramiikkakulho! Valkoiseen ja pehmeän vaaleanruskeaan värimaailmaan on jännittävästi yhdistetty keltaisen, punaisen ja siniharmaan sävyjä: lopputuloksen on aurinkoisen kaunis keramiikka-astia!
Safin kaupungissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme kauneimpia töitä: kohokuviointi..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »