« Takaisin

Keramiikkakulho 20 cm (KE-542)Hinta:23.90 €

Erittäin kaunis, jännittävän värinen, syvän kuultavan punainen keramiikkakulho: astian syvä kuulto on saatu aikaan moninkertaisella pinnan lasituksella. Kuultavasta pinnasta johtuen kuvissamme näkyy paljon heijastuksia, olemme pahoillamme siitä.

Kulho on kätevän kokoinenmoneen käyttöön: pikkuleivillle, herkuille, keittokulhoksi, jne.. Koristeeksikin se sopii kauniin värinsä ansiosta sellaisenaan, ja pohjaosassa on reiät, joista voit ripustaa sen myös seinälle.

Nämä kulhot on valmistanut Safin kaupungissa olevan sopimusvalmistajamme kokenein keramiikkamaalari, jonka "signeeraus" löytyy kulhon pohjan alapuolelta.

Kulhon halkaisija on n. 20 cm ja korkeus n. 8 cm

Nämäkin kulhot kestävät myös konepesun, tosin keramiikkamaalarimme ei pidä siitä että hänen maalaamiaan astioita pestään koneessa...

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-620)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-620-1.JPG&width=280&height=500
Suurikokoinen heleän keltainen tarjoilulautanen, kauniisti kohokuvioitua keramiikkaa. Värimaailma on lähes täydellinen: hieman kylmähkössä keltaisessa päävärityksessä lisänä olevat punertavan oranssit värit, hento läpikuultava vihreä ja punertavan ruskeat yksityiskohdat muodostavat kauniin kokonaisuuden..
Hinta: 69.00 €

Keramiikkakulho 20 cm (KE-539)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-539-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin tummalla vihreällä maalattu perinteinen berber-koristelu valkoisessa kulhossa. Kaunis keramiikkakulho moneen käyttöön, vaikka salaattikulhoksi. Pohjaosassa on reiät myös seinälle ripustamista varten, joten voit käyttää kulhoa myös koristeena. 
Tämä kulho on valmistettu Marrakechin alueella..
Hinta: 23.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »