« Takaisin

Keramiikkalautaset 26 cm (KE-566 - 567)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Keramiikkalautanen 26 cm KE-56649.00 €
Keramiikkalautanen 26 cm KE-56749.00 €

Erittäin kauniit kohokuvioidut keramiikkalautaset!

Lautasten reunukseen ja keskialueelle on tehty kohokuvioinnit, jotka tekevät näistä keramiikkalautasista lähes taideteoksia. Koko on normaali ruokalautasen koko, ja varsinkin juhlavaan tilaisuuteen nämä sopivat oikein hyvin! Tämän kokoiset lautaset käyvät hyvin myös kahvihetken herkku- tai piparitarjottimeksi. Lautasten pohjaosaan on tehty reiät, joista voit ripustaa ne myös seinälle koristeeksi.

Nämä keramiikkalautaset on tehty ja tietysti käsin maalattu Safin kaupungissa sopimusvalmistajallamme. Kohokuviointi on tehty dreijauksen jälkeen ennenkuin lautaset on viety ulos aurinkoon kuivamaan ennen ensimmäistä polttoa. Kuten kaikki muutkin keramiikka-astiamme myös nämä kestävät konepesun, vaikkakin tällaiset käsityön mestarinäytteet ansaitsisivat käsinpesun...

Lautasten halkaisija on n. 26 cm ja korkeus n. 5-6 cm. Syvyys on n. 4,5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan.

HUOM: lautasten tilausnumerot näkyvät kuvien yhteydessä.

Suosittelemme myös

Tuoksu-kynttilälyhty, useita värejä (tuote KE-276)

tuoksu-kynttilalyhty-KE-276-ryhma.JPG&width=280&height=500
Tunnelmaa luovat kynttilälyhdyt. Sytytä tuikkukynttilä lyhdyn sisälle ja laita yläosan altaaaseen vettä ja pieni palanen vaikkapa myski-tuoksupalasta; huoneeseen leviää pehmeän miellyttävää tuoksua joka puhdistaa ilmaa...
Valmistuspaikkakunta Marrakech.
Mitat:
yläosan halkaisija n. 9 cm
korkeus n..
Hinta: 14.90 €

Tagine-tarjoiluastia 30 cm (KE-610)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-KE-610-1.JPG&width=280&height=500
Marokkolainen tagine-astia ruoan tarjoiluun; HUOM: ei kestä uunissa, sähkölevyllä, grillissä tai mikrouunissa tapahtuvaa ruoan valmistusta!
Aito, savesta polttamalla valmistettu tagine-astia, joka on koristeltu käsin maalatuilla kauniilla berber-symboleilla, yläosan sisäpinta on lasitettu. Tämä tagine..
Hinta: 63.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »