« Takaisin

Keramiikkalautaset 26 cm (KE-566 - 567)Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Keramiikkalautanen 26 cm KE-56649.00 €
Keramiikkalautanen 26 cm KE-56749.00 €

Erittäin kauniit kohokuvioidut keramiikkalautaset!

Lautasten reunukseen ja keskialueelle on tehty kohokuvioinnit, jotka tekevät näistä keramiikkalautasista lähes taideteoksia. Koko on normaali ruokalautasen koko, ja varsinkin juhlavaan tilaisuuteen nämä sopivat oikein hyvin! Tämän kokoiset lautaset käyvät hyvin myös kahvihetken herkku- tai piparitarjottimeksi. Lautasten pohjaosaan on tehty reiät, joista voit ripustaa ne myös seinälle koristeeksi.

Nämä keramiikkalautaset on tehty ja tietysti käsin maalattu Safin kaupungissa sopimusvalmistajallamme. Kohokuviointi on tehty dreijauksen jälkeen ennenkuin lautaset on viety ulos aurinkoon kuivamaan ennen ensimmäistä polttoa. Kuten kaikki muutkin keramiikka-astiamme myös nämä kestävät konepesun, vaikkakin tällaiset käsityön mestarinäytteet ansaitsisivat käsinpesun...

Lautasten halkaisija on n. 26 cm ja korkeus n. 5-6 cm. Syvyys on n. 4,5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan.

HUOM: lautasten tilausnumerot näkyvät kuvien yhteydessä.

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 29 cm (KE-341)

keramiikkalautanen-KE-341-1.JPG&width=280&height=500
Tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja Fesin tyypillinen värimaailma, joka lähes valaisee ympäristönsä! Todella kaunis lautanen ja todella kauniit värit! Turhaan ei sanota että "Fes, taiteilijoiden..
Hinta: 69.00 €

Keramiikkakulho 29 cm (KE-599)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-599-1.JPG&width=280&height=500
Uskomattoman kaunis ísokokoinen keramiikkakulho! Hallitsevana värinä on keltainen, mutta punaisen ja vihreän eri sävyt täydentävät lämpimän valoisaa värimaailmaa kauniisti.
Safin kaupungissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme kauneimpia töitä: kohokuviointi tehdään dreijauksen jälkeen, kun astia on hetken..
Hinta: 59.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »