« Takaisin

Keramiikkalautanen 26 cm (KE-568)Hinta:49.00 €

Erittäin kauniisti kohokuvioitu keramiikkalautanen!

Lautasen reunukseen ja keskialueelle on tehty kohokuvioinnit, jotka tekevät tästä keramiikkalautasesta lähes taideteoksen. Koko on normaali ruokalautasen koko, ja varsinkin juhlavaan tilaisuuteen tämä sopii oikein hyvin! Tämän kokoiset lautaset käyvät hyvin myös kahvihetken herkku- tai piparitarjottimeksi. Lautasen pohjaosaan on tehty reiät, joista voit ripustaa sen myös seinälle koristeeksi.

Tämä keramiikkalautanen on tehty ja tietysti käsin maalattu Safin kaupungissa sopimusvalmistajallamme. Kohokuviointi on tehty dreijauksen jälkeen ennenkuin lautaset on viety ulos aurinkoon kuivamaan ennen ensimmäistä polttoa. Kuten kaikki muutkin keramiikka-astiamme myös tämä kestää konepesun, vaikkakin tällaiset käsityön mestarinäytteet ansaitsisivat käsinpesun...

Lautasen halkaisija on n. 26 cm ja korkeus n. 5 cm. Syvyys on n. 4 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 25 cm (KE-772)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-772-1.JPG&width=280&height=500
Vaikka tämän Fesissä, "taiteilijoiden kaupungissa", maalatun keramiikkakulhon kuviot ovat vanhoja perinteisiä berber-symboleita, sopii se todella hyvin myös modernimpaan sisustamiseen! Kulhon kuvioinnissa on mukana "hyvä silmä", jonka on uskottu suojelevan pahalta ja tuovan hyväää onnea.
Tämä mustavalkoinen..
Hinta: 89.00 €

Pesuallas 35 cm, keramiikkaa (KE-725)

marokkolainen-pesuallas-keramiikka-allas-KE-725-1.JPG&width=280&height=500
Fesissä sijaitsevan sopimusvalmistajamme vanhin ja kokenein maalarimestari on maalannut todella kauniisti tämän keramiikka-altaan. Väreissä erottuvat Fesin aluen omat värit.


Voit asentaa tämän sellaisenaan pöytätason päälle tai upottaa altaan pöytätasoon. Pinta-asennusta ajatellen myös altaan ulkoreunaan..
Hinta: 140.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »