« Takaisin

Keramiikkalautanen 20 X 20 cm (KE-574)Hinta:25.00 €

Safissa sijaitsevan keramiikkavalmistajamme kauneimpia töitä: erittäin kauniisti kohokuvioitu kaareva keramiikkalautanen. Kohokuvioinneista ja joidenkin muotojen pienestä epäsymmetrisyydestä näkee että tämä on ihmisen tekemää käsityötä, ei koneen tekemää massatuotantoa.

Tämän lautasen värimaailma on tummaa vihreää ja sinertävän vihreää.

Lautanen sopii hyvin pöydälle esimerkiksi hedelmien tai pikkuherkkujen astiaksi. Koristekäyttöä ajatellen lautasen alaosaan on tehty reiät, joista sen saa ripustettua seinälle.

Kuten kaikki keramiikka-astiamme myös tämä lautanen kestää konepesun, vaikkakin lautasen muotoillut Safeq ja keramiikkamaalari Saed sanoivat haluavansa että käsityönä tehty keramiikka-astia myös perstäisiin käsin...

Mitat n. 20 X 20 cm, korkeus korkeimmasta kohdasta n. 4 cm

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Keramiikkaruukku, korkeus n. 28 cm (KE-439)

marokkolainen-keramiikka-ruukku-KE-439-1.JPG&width=280&height=500
Tässä erittäin kaunisvärisessä keramiikkaruukussa on kuviointi kaiverrettu saveen ennen lasitusta ja viimeistä polttoa. Monet kiehtovat yksityiskohdat koristelussa kertovat vuosikymmenien kokemuksen omaavan keramiikkasepän ammattitaidosta. Pintaan on poltettu vahva lasituskerros. 
Marrakechissa asuvaa..
Hinta: 55.00 €

Keramiikkalautanen 26 cm (KE-652)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-astia-KE-652-1.JPG&width=280&height=500
Herkullinen vihreä lienee oikea nimitys tämän keramiikkalautasen värimaailmalle! Erittäin kaunis vihreän sävy on hallitseva, mukana on haalean punaista ja kellertävän oranssia berbereiden symbolikuvioissa, jotka kuvaavat viljaa ja sadonkorjuuta.
Lautanen on juuri sopiva myös ruokalautaseksi kooltaan..
Hinta: 21.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »