« Takaisin

Keramiikkalautanen 12 X 12 cm (KE-575)Hinta:14.90 €

Erittäin kauniisti kohokuvioitu kaareva keramiikkalautanen. Kohokuvioinneista ja joidenkin muotojen pienestä epäsymmetrisyydestä näkee että tämä on ihmisen tekemää käsityötä, ei koneen tekemää massatuotantoa. Tekijänä on sopimusvalmistajamme Safin kaupungissa, Marrakechista luoteeseen päin.

Tämän lautasen väreissä on tumman vihreää ja kylmää metallin sinistä.

Lautanen sopii hyvin pöydälle esimerkiksi pikkuherkkujen astiaksi. Koristekäyttöä ajatellen lautasen alaosaan on tehty reiät, joista sen saa ripustettua seinälle.

Kuten kaikki keramiikka-astiamme myös tämä lautanen kestää konepesun, vaikkakin lautasen muotoillut Safeq ja keramiikkamaalari Saed sanoivat haluavansa että käsityönä tehty keramiikka-astia myös perstäisiin käsin...

Mitat n. 12 X 12 cm, korkeus korkeimmasta kohdasta n. 3 cm.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 29 cm (KE-600)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-600-1.JPG&width=280&height=500
Uskomattoman kaunis ísokokoinen keramiikkakulho! Valkoiseen ja pehmeän vaaleanruskeaan värimaailmaan on jännittävästi yhdistetty keltaisen, punaisen ja siniharmaan sävyjä: lopputuloksen on aurinkoisen kaunis keramiikka-astia!
Safin kaupungissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme kauneimpia töitä: kohokuviointi..
Hinta: 59.00 €

Keramiikkakulho 10 cm (KE-611)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-611-1.JPG&width=280&height=500
Pieni ja kaunis kohokuvioitu keramiikkakulho, koristeeksi tai säilytyskulhoksi herkuille ja monenlaisille pikkutavaroille. Pääväri on pehmeän keltainen, johon maalarimestarimme kokenut silmä on yhdistänyt kauniisti sopivia värejä.
Keramiikka-astian koko ei vaikuta koristelun huolellisuuteen; sopimusvalmistajamme..
Hinta: 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »