« Takaisin

Keramiikkalautanen 22 cm (KE-596)Hinta:39.00 €

Erittäin kauniisti kohokuvioitu keramiikkalautanen! Pääväri on lämmin keltainen.

Lautasen reunukseen ja keskialueelle on tehty kohokuvioinnit, jotka tekevät tästä keramiikkalautasesta lähes taideteoksen. Varsinkin juhlavaan tilaisuuteen nämä lautaset sopivat oikein hyvin! Lautanen on muotoiltu normaalia ruokalautasta syvemmäksi, eli parhaiten se sopii keittolautaseksi esimerkiksi alkukeitolle. Lautasen pohjaosaan on tehty reiät, joista voit ripustaa sen myös seinälle koristeeksi.

Tämä keramiikkalautanen on tehty ja tietysti käsin maalattu Safin kaupungissa sopimusvalmistajallamme. Kohokuviointi on tehty dreijauksen jälkeen ennenkuin lautaset on viety ulos aurinkoon kuivamaan ennen ensimmäistä polttoa. Kuten kaikki muutkin keramiikka-astiamme myös nämä kestävät konepesun, vaikkakin tällaiset käsityön mestarinäytteet ansaitsisivat käsinpesun...

Lautasen halkaisija on n. 22 cm ja korkeus n. 5 cm. Syvyys on n. 4 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan.

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 35 cm (KE-606)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-606-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen kaunis kirkkaankeltainen keramiikkalautanen, jonka reunoihin on tehty metallikaistaleet koristeiksi. Lautanen sopii hyvin tarjoiluastiaksi vaikkapa hedelmille. Koristekäyttöä ajatellen sen voi kiinnittää myös seinälle; sitä varten pohjaosaan on tehty reiät. Käsityö näkyy myös siinä, että..
Hinta: 79.00 € - 216.00 €

Tagine-pata 34 cm (KE-713) (kuljetusvaurio)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-KE-713-1.JPG&width=280&height=500
Tämän tagine-padan ulkopinnassa, ylipainereiän kohdalla, on kuljetuksessa syntynyt lohkeama, jonka takia padan hinta on 15€ alle normaalihinnan. Vaurio, joka näkyy viimeisessä kuvassa, ei vaikuta ruoan valmistukseen. 
Aito marokkolainen tagine-pata ruoanvalmistukseen. Tämän kokoinen pata on kooltaan..
Hinta: 59.00 €74.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »