« Takaisin

Keramiikkakulho 29 cm (KE-600)Hinta:59.00 €

Uskomattoman kaunis ísokokoinen keramiikkakulho! Valkoiseen ja pehmeän vaaleanruskeaan värimaailmaan on jännittävästi yhdistetty keltaisen, punaisen ja siniharmaan sävyjä: lopputuloksen on aurinkoisen kaunis keramiikka-astia!

Safin kaupungissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme kauneimpia töitä: kohokuviointi tehdään dreijauksen jälkeen, kun astia on hetken kuivanut, sen jälkeen se viedään aurinkoon kuivamaan ja odottamaan ensimmäistä polttoa.

Keramiikkakulhoon on poltettu vahva lasitus, joten se kestää myös astianpesukoneessa pesun...vaikkakin kulhon valmistaja ja mestarimaalari sanoivat toivovansa että heidän käsityötään kunnioitettaisiin niin paljon että astia myös pestäisiin käsin... 

Tämänkokoinen keramiikkakulho sopii hyvin pöydälle hedelmä- tai salaatti-astiaksi, sen pohjaosaa on tehty reiät jos sen haluaisi ripustaa koristeeksi seinälle.

Tämä keramiikkakulho on halkaisijaltaan n. 29 cm ja korkeus on n. 12 cm.

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Lasin alunen, useita värejä (KE-623)

keramiikka-lasin-alunen-KE-623-ryhma.JPG&width=280&height=500
Vuosikausia kauniina pysyvät keraamiset lasin aluset. Keramiikka kestää kuumaa, joten voit käyttää näitä kuumankin astian tai mukin alla. Keramiikkalaatan alapinnassa on korkkilevy, joka pitää keramiikka-alusen paikallaan liukkaallakin pöydän pinnalla.
Halkaisija n. 11 cm.
Valmistettu Marrakechissa..
Hinta: 18.90 €

Keramiikkakulho 18 cm (KE-634)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-634-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis keramiikkakulho perinteisin berber-symbolein koristeltuna. Kuvioinnin pääväri on hyvin tumma vihreä.
Tämänkokoinen kulho sopii moneen käyttöön: keittokulhoksi, pipari- ja herkkupalakulhoksi, ja myös pelkäksi koristeeksikin, sitä varten kulhon pohjaosassa on reiät seinälle kiinnitystä varten...
Hinta: 17.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »