« Takaisin

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-601)Hinta:69.00 €

Isokokoinen keramiikka-tarjoiluastia, tai kertamiikkalautanen. Värimaailma on tummahkoa vihreää yhdistettynä kohokuvioiden sinertävän vihreään. Tällä astialla on monta käyttöä: hedelmätarjotin, leipä- tai kakkuastia, herkkutarjotin, ja jo todella kauniin ulkonäkönsä puolesta tämä käsintehty ja -maalattu kohokuvioitu keramiikka-astia käy myös sellaisenaan koristeeksi. Astian pohjaosaan on tehty valmistusvaiheessa reiät, joista voit ripustaa sen seinällekin koristeeksi.

Safin kaupungissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme ammattitoisten keramiikkavalmistajien kauneimpia töitä: huomiota herättävän kaunis kohokuviointi tehdään heti dreijauksen ja reunojen muotoilun jälkeen kun astia on hetken kuivanut, sen jälkeen se viedään aurinkoon kuivamaan ja odottamaan ensimmäistä polttoa.

Keramiikkakulhoon on poltettu vahva lasitus, joten se kestää myös astianpesukoneessa pesun...vaikkakin kulhon valmistaja ja mestarimaalari sanoivat toivovansa että heidän käsityötään kunnioitettaisiin niin paljon että astia myös pestäisiin käsin...

Keramiikkalautasen suurin halkaisija on n. 40 cm ja korkeus n. 8 cm. Syvyys on n. 6,5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan.

Ei varastossa - Kysy toimitusaika: amina@marrakech.fi

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 12 X 12 cm (KE-576)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-576-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kauniisti kohokuvioitu kaareva keramiikkalautanen. Kohokuvioinneista ja joidenkin muotojen pienestä epäsymmetrisyydestä näkee että tämä on ihmisen tekemää käsityötä, ei koneen tekemää massatuotantoa. Tekijänä on sopimusvalmistajamme Safin kaupungissa, Marrakechista luoteeseen päin.
Tämän lautasen..
Hinta: 14.90 €

Keramiikkalautanen 22 cm (KE-596)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-596-1.JPG&width=280&height=500
Erittäin kauniisti kohokuvioitu keramiikkalautanen! Pääväri on lämmin keltainen.
Lautasen reunukseen ja keskialueelle on tehty kohokuvioinnit, jotka tekevät tästä keramiikkalautasesta lähes taideteoksen. Varsinkin juhlavaan tilaisuuteen nämä lautaset sopivat oikein hyvin! Lautanen on muotoiltu normaalia..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »