« Takaisin

Keramiikkakulho 10 cm (KE-616)Hinta:14.90 €

Pieni ja kaunis kohokuvioitu keramiikkakulho, koristeeksi tai säilytyskulhoksi herkuille ja monenlaisille pikkutavaroille. Värimaailmaa hallitsevat sinisen sävyt läpikuultavasta tummahkoon, ja tarkasti katsoen kylkien kuvioinneissa erottuvat myös punaiset ja vihreät värit.

Keramiikka-astian koko ei vaikuta koristelun huolellisuuteen; sopimusvalmistajamme Safin kaupungissa on tehnyt erittäin kauniin kohokuvioinnin ja vahvan lasituksen näihin pikku kulhoihin.

Mitat:

halkaisija n. 10,5 cm

korkeus n. 5 cm

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 36 cm (KE-557)

marokkolainen-keramiikka-tarjoilu-lautanen-KE-557-1.JPG&width=280&height=500
Isokokoinen tarjoilulautanen, valkoinen pohjaväri ja harmaan eri sävyillä maalattu kuviointi, joka koostuu berbereiden perinteisistä vilja-symboleista. Käsityötä alusta loppuun eli saven louhimisesta viimeisen lasituksen polttoon asti. Täältä näet koko 3 viikon työn ennenkuin keramiikka-astia on valmiina: https://www..
Hinta: 59.00 €

Keramiikkalautanen 20 X 20 cm (KE-571)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-571-1.JPG&width=280&height=500
Safissa sijaitsevan keramiikkavalmistajamme kauneimpia töitä: erittäin kauniisti kohokuvioitu kaareva keramiikkalautanen. Kohokuvioinneista ja joidenkin muotojen pienestä epäsymmetrisyydestä näkee että tämä on ihmisen tekemää käsityötä, ei koneen tekemää massatuotantoa.
Tämän lautasen värimaailmassa..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »