« Takaisin

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-619)Hinta:78.00 €

Suurikokoinen jännittävän värinen tarjoilulautanen, kauniisti kohokuvioitua keramiikkaa. Kirkkaan vihreä ja keskiosan tumman vihreä väri luovat tasapainoisen värimaailman. Kauniit kohokuvioinnit tulevat hyvin esille tässä värissä.

Tämän kokoinen keramiikka-astia sopii hyvin esimerkiksi hedelmätarjottimeksi, mutta jo sellaisenaan tämä on kaunis koriste vaikka olohuoneen pöydällä tai myös seinälle ripustettuna; alaosaan on tehty valmistusvaiheessa reiät sitä varten.

Tämä keramiikkalautanen on valmistettu Safin kaupungissa olevan sopimusvalmistajamme keramiikkapajassa. Työn ja materiaalin laadusta kertoo se, että lautanen kestää myös konepesun, tosin Safilainen maalarimestarimme ei pidä siitä että hänen maalaamiaan astioita pestään koneessa...

Mitat:

halkaisija n. 40 cm

korkeus n. 8 cm

syvyys n. 6,5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan

 

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkakulho 30 cm (KE-413)

marokkolainen-keramiikka-kulho-KE-413-1.JPG&width=280&height=500
Lämpimän ruskealla värillä maalattu kuviointi isokokoisessa keramiikkakulhossa. Tätä kuviointia käytetään paljon Marrakechin alueella. Tämä kaunis keramiikkakulho sopii hyvin vaikka hedelmäkulhoksi, tai myös jälkiruoka-astiaksi, pipari- tai herkkuastiaksi, jne... Voit myös ripustaa sen seinälle koristeeksi..
Hinta: 54.00 €

Keramiikkakulho 10 cm (KE-612)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-612-1.JPG&width=280&height=500
Pieni ja kaunis kohokuvioitu keramiikkakulho, koristeeksi tai säilytyskulhoksi herkuille ja monenlaisille pikkutavaroille. Pääväri on kuultava tiilenpunainen vaihdellen eri sävyissä.
Keramiikka-astian koko ei vaikuta koristelun huolellisuuteen; sopimusvalmistajamme Safin kaupungissa on tehnyt erittäin..
Hinta: 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »