« Takaisin

Keramiikkalautanen 40 cm (KE-620)Hinta:78.00 €

Suurikokoinen heleän keltainen tarjoilulautanen, kauniisti kohokuvioitua keramiikkaa. Värimaailma on lähes täydellinen: hieman kylmähkössä keltaisessa päävärityksessä lisänä olevat punertavan oranssit värit, hento läpikuultava vihreä ja punertavan ruskeat yksityiskohdat muodostavat kauniin kokonaisuuden.

Tämän kokoinen keramiikka-astia sopii hyvin esimerkiksi hedelmätarjottimeksi, mutta jo sellaisenaan tämä on kaunis koriste vaikka olohuoneen pöydällä tai myös seinälle ripustettuna; alaosaan on tehty valmistusvaiheessa reiät sitä varten.

Tämä keramiikkalautanen on valmistettu Safin kaupungissa olevan sopimusvalmistajamme keramiikkapajassa. Työn ja materiaalin laadusta kertoo se, että lautanen kestää myös konepesun, tosin Safilainen maalarimestarimme ei pidä siitä että hänen maalaamiaan astioita pestään koneessa...

Mitat:

halkaisija n. 40 cm

korkeus n. 8 cm

syvyys n. 7 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 31 cm, myös 4 kpl sarja (KE-744)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-744-2.JPG&width=280&height=500
Pelkistetyn musta-valkoisella maalauksella oleva keramiikkalautanen. Kuvioinniksi on maalarimestarimme maalannut berbereiden perinteisiä viljasymboleita. Aikanaan näiden kuvioiden käytön maalauksissa uskottiin varmistavan hyvän viljasadon.
Tämä lautanen sopii hyvin ruokalautaseksi, hedelmälautaseksi..
Hinta: 54.00 € - 204.00 €

Tagine-tarjoiluastia 30 cm (KE-610)

marokkolainen-tagine-pata-keramiikka-KE-610-1.JPG&width=280&height=500
Marokkolainen tagine-astia ruoan tarjoiluun; HUOM: ei kestä uunissa, sähkölevyllä, grillissä tai mikrouunissa tapahtuvaa ruoan valmistusta!
Aito, savesta polttamalla valmistettu tagine-astia, joka on koristeltu käsin maalatuilla kauniilla berber-symboleilla, yläosan sisäpinta on lasitettu. Tämä tagine..
Hinta: 63.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »