« Takaisin

Keramiikkakulho "helläb" 20 cm (KE-624)Hinta:65.00 €

Marokossa tätä perinteistä helläb-nimellä olevaa kulhoa käytetään moneen tarkoitukseen: keittokulhona, sekoitusastiana leipoessa, salaattikulhona, ja moneen muuhunkin käyttöön.

Aidot helläb-kulhot ovat aina vihreitä; vanhimmat berbereiden käyttämät keramiikka-astiat olivat myös kaikki vihreitä, vasta myöhemmin astioita alettiin maalata eri väreillä ja koristella kuvioilla. Aikanaan maalia käytettiin runsaasti, ja vaikka nykyisin maalit ja pintaan poltettu lasitus ovat todella kestäviä, halutaan maalin määrässä noudattaa edelleen vanhoja perinteitä; värivalumat antavatkin jopa koristeellisen vaikutelman.

Kulho on kokoisekseen melko painava, se on tehty hyvin tiiviistä savesta, mutta ei silti kestä uunissa tai mikroaaltouunissa tapahtuvaa kuumennusta.

Valmistettu Marrakechissa.

Kulhon mitat:

halkaisija n. 20 cm

korkeus n. 14 cm

Varastossa

Suosittelemme myös

Lasin alunen, useita värejä (KE-623)

keramiikka-lasin-alunen-KE-623-ryhma.JPG&width=280&height=500
Vuosikausia kauniina pysyvät keraamiset lasin aluset. Keramiikka kestää kuumaa, joten voit käyttää näitä kuumankin astian tai mukin alla. Keramiikkalaatan alapinnassa on korkkilevy, joka pitää keramiikka-alusen paikallaan liukkaallakin pöydän pinnalla.
Halkaisija n. 11 cm.
Valmistettu Marrakechissa..
Hinta: 18.90 €

Tagine-padat "Beau", useita kokoja (KE-731 - KE-733

tagine-keramiikka-KE-731-KE-733.JPG&width=280&height=500
Tangerin lähellä sijaitseva sopimusvalmistajamme tekee erittäin kauniita tagine-patoja, joille hän on antanut nimeksi "Beau" (lausutaan bu), joka tarkoittaa ranskasta käännettynä "kaunis".
Näiden tagine-patojen laatukin on erittäin korkea: pohja-astia on saven ja kivijauheen sekoitusta, jonka ansiosta..
Hinta: 85.00 € - 115.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »