« Takaisin

Keramiikkakulho 20 cm (KE-630)Hieman erilailla muotoiltu keramiikka-astia, perinteinen kuviointi berbereiden viljasymbolein, rauhallisen kauniit värit: pehmeä punainen, eri vihreän sävyjä, keltaista, mustavalkoinen pohjaväritys.

Kulho on sopivan kokoinen moneen käyttöön: keittokulhoksi, pipari- tai herkkukulhoksi, pieneksi hedelmäkulhoksi, tai myös pelkäksi koristeeksi, pohjaosaan on tehty reiät jos haluat nostaa tämän seinälle.

Valmistuspaikkakunta Safi.

Kulhon halkaisija on n. 20 cm ja suurin korkeus n. 9 cm. 

Varastossa
Hinta:25.90 €

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 23 cm (KE-551)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-KE-551-1.JPG&width=280&height=500
Käsinmaalattu keramiikkalautanen, pohjaväri on erittäin lämmin sininen, joka mustien kuviointiviivojen kanssa muistuttaa yönsinistä, ollen kuitenkin samalla vaalea ja lämmin väri. Erittäin jännittävä värimaailma! Sinisessä pohjavärissä ja myös muunvärisissä kuvioissa on ohennettu joitain kohtia läpikuultavammaksi..
Hinta: 20.90 €

Säilytysastia "Marokkolainen kenkä", useita värejä (KE-279)

sailytysastia-marokkolainen-kenka-KE-279-ryhma-1.JPG&width=280&height=500
Kauniisti muotoiltu marokkolainen kenkä, hauska säilytysastia joka on valmistettu käsin keramiikasta. Kengän pohjassa kantapään kohdalla on reikä, josta saat sen ripustettua seinälle. Näitä keramiikka-astioita valmistettaessa on astioiden pienestä koosta huolimatta käytetty aikaa ja taitoa lukuisten..
Hinta: 12.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »