« Takaisin

Keramiikkalautanen 30 cm (KE-645)Hinta:54.00 €

Isokokoinen tarjoilulautanen, käsintehtyä keramiikkaa. Lämpimän punainen värimaailma, jota täydentävät vaaleanvihreät ja lämpimän keltaiset perinteiset berber-viljasymbolit.

Isokoinen astia sopii hyvin tarjoilulautaseksi vaikka hedelmille ja moneen muuhunkin käyttöön, myös koristeeksi; pohjaosaan on tehty reiät seinäkiinnitystäkin varten.

Vahva lasitus kestää myös konepesun, kuten kaikki muutkin keramiikka-astiamme.

Lautasen halkaisija on n. 30 cm ja korkeus n. 6 cm. Syvyys on n. 4,5 - 5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan. Tekijänä sopimusvalmistajamme Safin kaupungissa.

Varastossa

Suosittelemme myös

Keramiikka-astia 20 cm (KE-803)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-astia-KE-803-1.JPG&width=280&height=500
Kaunis vaaleahkon sininen pystysuorilla reunoilla oleva keramiikka-astia. Hedelmille, herkuille, pipareille... Kuvioinniksi on maalattu perinteisiä sadonkorjuuseen liittyviä viljakuvioita, joiden berberit uskoivat tuovan hyvän sadon. Hyvin yleinen kuviointi vanhoissa berbereiden esineissä.
Keramiikka-astia..
Hinta: 20.90 €

Keramiikkalautanen 29 cm (KE-341)

keramiikkalautanen-KE-341-1.JPG&width=280&height=500
Tässä erittäin kauniisti maalatussa keramiikkalautasessa näkyvät ammattitaitoisen Fesissä syntyneen ja kauan opiskelleen keramiikkamaalarin käden taidot ja Fesin tyypillinen värimaailma, joka lähes valaisee ympäristönsä! Todella kaunis lautanen ja todella kauniit värit! Turhaan ei sanota että "Fes, taiteilijoiden..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »