« Takaisin

Keramiikkalautanen 26 cm (KE-656)Erisävyiset siniset maalauskuviot ja niiden täytteenä lämpimän punaista ja keltaista: kaunis kirkas värimaailma. Kuvioinnissa on käytetty perinteisiä berber-symboleita, jotka liittyvät viljaan ja sadonkorjuuseen.

Lautanen on juuri sopiva myös ruokalautaseksi kooltaan ja muodoltaan, mutta kauniin maalauksen puolesta sopii myös tarjoiluastiaksi esimerkiksi hedelmille tai vihanneksille.

Pohjaosaan on tehty reiät jos haluat käyttää lautasta koristeena seinällä. 

Lautasen halkaisija on n. 26 cm ja reunan korkeus n. 5 cm, syvyys on n. 3,5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan. Lautanen kestää myös konepesun. Tehty Safin kaupungissa sopimusvalmistajallamme.

Varastossa
Hinta:21.90 €

Suosittelemme myös

Säilytysastia "Marokkolainen kenkä", useita värejä (KE-279)

sailytysastia-marokkolainen-kenka-KE-279-ryhma-1.JPG&width=280&height=500
Kauniisti muotoiltu marokkolainen kenkä, hauska säilytysastia joka on valmistettu käsin keramiikasta. Kengän pohjassa kantapään kohdalla on reikä, josta saat sen ripustettua seinälle. Näitä keramiikka-astioita valmistettaessa on astioiden pienestä koosta huolimatta käytetty aikaa ja taitoa lukuisten..
Hinta: 12.00 €

Keramiikkamuki, useita värejä (tuote 014)

mukit_014_ryhma.JPG&width=280&height=500
Käsin valmistettu ja maalattu kaunis keramiikka-muki vaikka lämmittäviin tee- tai kahvihetkiin. Voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Valmistuspaikkakunta Marrakech.
Mitat:
korkeus n. 10 cm
leveys ylhäältä n. 7,5 cm
Hinta: 11.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »