« Takaisin

Keramiikkalautanen 30 cm (KE-657)Erittäin kaunis, usealla lasituskerralla aikaansaatu syvä kuultopinta. Väri on jännittävä sinertävään taittuva vihreä. Koristekuvioissa, jotka kuultavat vahvan lasituksen alta, on käytetty punaisen ja vihreän sävyjä, ja kuviot ovat berbereiden viljaan ja sadonkorjuuseen liittyviä symboleja.

Tämän lautasen värien saamiseksi oikeaksi otettiin 180 valokuvaa, joista viimein löytyivät oikean sävyiset kuvat...

Tämä Safin kaupungissa sijaitsevan sopimusvalmistajamme tekemä ja maalaama isokokoinen lautanen sopii hyvin tarjotinlautaseksi tai sen voi kiinnittää seinällekin koristeeksi; pohjaosaan on tehty reiät sitä varten. Tämäkin lautanen kestää myös konepesun, vaikka maalarimestarimme haluaisi että hänen käsityönä maalaamansa lautaset pestäisiinkin käsin. 

Tämän kauniin keramiikkalautasen halkaisija on n. 30 cm ja korkeus n. 7 cm. Syvyys on n. 5,5 cm mitattuna sisäpohjasta reunan ylimpään kohtaan.

Varastossa
Hinta:49.00 €

Suosittelemme myös

Keramiikkalautanen 26 cm (KE-655)

marokkolainen-keramiikka-lautanen-astia-KE-655-1.JPG&width=280&height=500
Tämä lautanen tekee päivästä aurinkoisen vaikka olisi pilvistä ja sadetta... Vaalean keltainen pohjasävy, oranssinkeltainen peruskuviointi, vaaleanvihreitä sävyjä ja lämpimän punaista koristelussa.
Lautanen on juuri sopiva myös ruokalautaseksi kooltaan ja muodoltaan, mutta kauniin maalauksen puolesta..
Hinta: 21.90 €

Keramiikkakulho 10 cm (KE-613)

marokkolainen-keramiikka-kulho-astia-KE-613-1.JPG&width=280&height=500
Pieni ja kaunis kohokuvioitu keramiikkakulho, koristeeksi tai säilytyskulhoksi herkuille ja monenlaisille pikkutavaroille. Pääväri on kevyt läpikuultavan vihreä.
(kuvia myös sivulta on tulossa pian, mutta muoto ja koristelu on samanlainen kuin KE-611 ja KE-612 -kulhoissa)
Keramiikka-astian koko ei..
Hinta: 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »